Pol Makuri del CENA clou la seva millor Copa del Món d’esquí nòrdic

Del 21 al 28 de febrer l’esportista català d’esquí nòrdic adaptat Pol Makuri va participar en la que seria la seva 5a Copa del Món de la disciplina a Finsterau (Alemanya). L’atleta del CENA, entrenat per la Laia Aubert, va participar en la prova de 20 quilòmetres en estil clàssic i en un sprint de 1,3 quilòmetres en estil lliure.

Pel que fa a la prova dels 20 quilòmetres amb sortida cronometrada en Pol va finalitzar en la 17a posició i amb temps de 1:04:25. ‘Va ser una cursa dura i exigent, ja que era bastant trenca cames (amb pujades i baixades), però em vaig sentir molt bé, intentant lliscar el màxim’, diu en Pol. El corredor català assegura que va finalitzar la cursa molt cansat però molt satisfet i content ja que ‘un any més un dels tècnics de Canadà ens ha vingut a felicitar per la feina que estem fent any rere any’. 

En l’sprint en estil lliure, una cursa molt ràpida i explosiva, el català va poder continuar treballant amb la tècnica. ‘Al ser una cursa en estil lliure on tothom competeix en tècnica skating i jo en clàssic, no em vaig poder classificar, però estic molt content de com vaig córrer’.

Aquesta temporada en Pol també ha participat als Campionats d’Espanya d’esquí nòrdic adaptat celebrats a Benasque on es va proclamar campió estatal de la seva categoria.