Pol Rocamora 3è a prova FIS de Les Menuires

L’estació francesa de Les Menuires va acollir els passats dies 23, 24 i 25 de febrer tres proves FIS, dues d’elles en la modalitat de Gegant i una d’Eslàlom, en les quals van participar els esquiadors catalans membres de l’equip B de la RFEDI, Pol Carreras, Pol Rocamora i Xavier Salarich.  

Pol Carreras, després de la seva gran experiència en els Mundials de Schladming amb un 2è lloc en la carrera FIS, es va trobar motivat, i va aconseguir una 4a posició a la primera de les tres proves disputades a Les Menuires, l’Eslàlom del dia 23. Al seu costat, Pol Rocamora va aconseguir pujar al 3er esgraó del podi a l’Eslàlom Gegant que va tenir lloc el dia 25. A la resta de carreras va fer 6è (Eslàlom Gegant) i 15è (Eslàlom). Xavier Salarich, que només va participar a l’Eslàlom del dia23, no va aconseguir finalitzar la primera mànega.

Copa d’Europa

Aquestes proves han estat una bona manera de preparar  les 4 pròximes curses de Copa d’Europa en què participaran. Dues d’elles a Andorra els dies 2 i 3 de març i dues més a la Molina, els dies 4 i 5.

Enllaços relacionats
Resultats a la Web FIS-SKI