Pol Rocamora va ser el millor dels tres espanyols en el Descens masculí del Mundial Júnior, a Crans-Montana

El Descens masculí va tenir un vencedor sorpresa: l’eslovè Bostjan Kline. Tot just per 4 centèsimes de segon va superar a un dels grans favorits al triomf, el francès Frederic Berthold: 1m37s34 contra 1m37s38. Tampoc es va quedar molt lluny el medallista de bronze, l’austríac Otmar Striedinger: 1m37s.78.

 

Els tres representants catalans, membres de la RFEDI, es van classificar en el mateix segon i van demostrar tenir un potencial a l’una en aquesta disciplina. Pel que fa a classificació, el millor va ser Pol Rocamora amb la 80è plaça i un crono de 1m45s17.

Miquel Mateu va entrar el 85è amb 1m45s93, mentre que el 86è era Juan del Campo (1m45s94). Aquests dos joves membres de l’equip de tecnificació de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) van pujar al podi en categoria Junior I, igual que ho va fer fa uns anys el Paul de la Cuesta.

 

Al Eslàlom femení, victòria incontestable per l’austríaca Jessica Depauli, la gran favorita, amb una marca de 1m40s.32, molt per davant dels seus perseguidores. La plata es la va adjudicar la sueca Anna Swenn-Larsson, ja amb un crono de 1m41s22. El bronze va anar a parar a la nord-americana Mickael Shiffrin (1m41s27). L’única representant espanyola en la prova va ser la joveníssima (17 anys) Lucía Guerra, que després d’acabar el primer set, va tenir un problema a la segona i no va poder creuar la meta.

 

Ja només queden dues jornades d’aquest Mundial Júnior a Crans-Montana, que fins avui ha comptat amb bon temps. Demà es celebrarà el Súper Gegant masculí, mentre que dissabte tancarà el femení, un SG en què Laura Jardí, de tornada a Espanya, hauria tingut molt a dir.

 

 Més informació al web de la FCEH www.fceh.cat