Port del Compte tanca el circuit Alevins amb el Trofeu Vall de Lord

Prop de 200 corredors es van trobar a Port del Compte per celebrar la prova que va tancar el circuit català d’Alevins 2015-16.

Els passats 26 i 27 de març l’estació de Port del Compte va rebre la 10a edició del Trofeu Vall de Lord, cursa alpina organitzada pel Club d’Esquí Port del Compte i que va reunir a corredors d’esquí alpí Interclubs i Alevins. A la pista El Llop es va desenvolupar la competició durant el cap de setmana. Es va iniciar amb un gegant a una mànega i va cloure amb un eslàlom també a dues mànegues.

Pel que fa a l’eslàlom es van proclamar campions i campions Clara Balcells (CEAP) i Joan Ingles (EEC) en U14, Fiona Orfila (EEC) i Alejandro Pons (CANMC) en U16, Patrick Comere (CEAP) en Veterans A, Francesc Mas (CEAP) en Veterans B, Laia Massague (CANMC) i Alex Muxi (PC) en U18, Elisabet Planas (CEAP) i Marc Relat (CANMC) en U21 i Mireia Muntada (PC) i Arnau Ferrer (CEAP) en U30. En gegant el primer podi d’aquest Trofeu Vall de Lord va ser per a Júlia Gómez (ALCE) i Martí Pérez (CET) en U14, Fiona Orfila (EEC) i Gonzalo Arango (CEAC), Judith Lluent (CANMC) i Patrick Comere (CANMC) en Veterans A, Francesc Mas (CEAP) en Veterans B, Arnau Ferrer (CEAP) en U30, Elisabet Planas (CEAP) i Marc Muxi (PC) en U21 i Laia Massagué (CANMC) i Alex Muxi (PC) en U18.

El mateix dissabte 26 també es va celebrar la primera edició del Trofeu Piteus  U12-U10, competició que es va realitzar conjuntament amb el GS de Interclubs. Els guanyadors i guanyadores d’aquest primer Trofeu van ser Carlota Martínez i Gonzalo Garcia (SOL) en U10 i Anna Muntada (PC) i Marc Farras (SOL ) en U12.