Preparats per celebrar el 35è Derby Internacional de Ciutadans FIS

Un any més, l’estació de La Molina serà seu d’aquesta tradicional cursa internacional d’esquí, puntuable per a la Copa del Món de ciutadans Arnold Lunn.

El cap de setmana del 19 i 20 de març La Molina celebrarà el 35è Derby Internacional de Ciutadans FIS-CIT, Campionat d’Espanya Juvenils U18 – U21 i puntuable per a Copa España CIT i per a la 33a Lliga Catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana de la disciplina. Un any més, l’estació serà seu d’aquesta tradicional cursa internacional d’esquí, puntuable per a la Copa del Món d’esquí alpí Ciutadans (CIT) Arnold Lunn, una de les proves més antigues del calendari europeu per  a aquesta categoria.

Aquest Derby constarà d’un gegant i d’un eslàlom masculí i femení a la pista Roc Blanc. Les proves estaran organitzades per la Real Federación de Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), La Molina Club d’Esports i la mateixa estació de La Molina.

Hi prendran part corredors catalans i tenint en compte el prestigi internacional de la competició, s’espera una alta participació de corredors de diferents països europeus, encapçalats per andorrans i francesos. Les corredores catalanes Anna Esteve i Marta Jiménez esn van proclamar campiones del Derby la passada edició en gegant i eslàlom, respectivament.

Al finalitzar la competició, es durà a terme el lliurament final de premis individual de la temporada als guanyadors de la 33a Lliga Catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana d’esquí alpí de la temporada 2015-2016.  

Enllaços relacionats
Nota Informativa