PRESENTACIÓ DEL CIRCUIT AUDI QUATTRO CUP 2012 COPA D’ESPANYA

La quarta edició del circuit Audi Quattro Cup 2012 Copa d’Espanya d’esquí alpí es va presentar el darrer dilluns 21 de novembre al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, a  Barcelona. L’acte, que va servir per tal de donar a conèixer totes les novetats de la edició d’aquesta nova temporada, va comptar amb la presencia del nostre President Òscar Cruz i dels esquiadors Ferran Terra, Andrea Jardí i Pol Rocamora.

A la taula de la presentación hi eren Eduardo Roldán, President de la Federación Española de Deportes de Invierno, Marc Miró, director del projecte i representant de Bonus Sports Marketing, empresa encarregada de la seva producción i comercialització i Joan Miquel Malagelada, director de màrqueting d’Audi España.

Aquesta prova, tal i com van assegurar els diferents esquiadors presents a l’acte, es una magnífica oportunitat per tal de professionalitzar, cada cop més, aquest esport.

El circuit Audi Quattro Cup comptarà amb un total de sis proves que es disputaran entre els messos de gener i abril, acollint diferents categories que van des de Sènior fins a alevins. En aquesta edició, s’incorporen com a noves localitzacions les pistes de Cerler (pendent de confirmació) i Sierra Nevada.

La Copa d’Espanya, a més d’Audi com a principal, compta amb DKV Seguros Médicos, HTC, Banc Sabadell, Bezoya y Llet Nostra com a patrocinadors.

Calendari:

13-14 i 15 de gener: Candanchú

20-21 i 22 de gener: La Molina

4 i 5 de febrer: Masella

10-11 i 12 de febrer: Espot

17-18 i 19 de febrer: Baqueira Beret

3 de març: Cerler (pendent de confirmació)

17 de març: Grandvalira

del 9 al 15 d’abril: Sierra Nevada

Web oficial: www.audiquattrocup.es