Prèvia Campionats de Catalunya Infantils II a La Molina

Torna l’alt nivell als cims dels Pirineus amb la celebració dels Campionats de Catalunya Infantils II entre el proper 25 i 27 de març. La competició tindrà lloc a l’Estadi de Roc Blanc a La Molina.

La Molina segueix acollint tota mena de competicions d’alt nivell, i els propers 25, 26 i 27 de març serà el torn dels Campionats de Catalunya Infantils II. En un programa comprès en tres dies els Infantils II tindran l’oportunitat de rebre el diploma de Campions de Catalunya. A més, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) estarà al darrera de tota l’organització per garantir que tot vagi sobre rodes durant els dies de competició a l’estadi de Roc Blanc, i tant les noies com els nois faran d’aquells tres dies una cita imprescindible per l’esquí català.

Tot començarà el divendres 25 amb el Súper Gegant, la prova més veloç de tot el circuit Infantils II. El primer corredor obrirà la cèl·lula de sortida a les 09:45 i així successivament fins arribar a l’últim dorsal. Els esquiadors hauran de jugar-s’ho tot a un a sola carta, ja que aquesta prova només consta d’una màniga. El dissabte tindrà lloc el Gegant. Com en el dia anterior, la cursa començarà a les 09:45, aquesta vegada però, amb dunes mànigues per endavant. Finalment, diumenge 27 l’Eslàlom clausurarà els Campionats de Catalunya Infantils II. Els horaris encara estan per concretar i se sabran els dies anteriors en les reunions de Caps d’Equip.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.