Prèvia final del Circuit d’Interclubs a Grandvalira

La Final del Circuit d’Interclubs es disputarà a Grandvalira durant el cap de setmana del 26 i 27 de març. Aquesta última cursa del circuit posarà el punt i final a una intensa temporada que ha destacat per la bona organització de les curses per part dels clubs i la FCEH.

El Pas de la Casa rebrà el proper 26 i 27 de març la Final del Circuit d’Interclubs. En aquesta prova, organitzada pel CANMC i la FCEH, hi podran participar tots els grups d’edat excepte els alevins. La pista Francesc Viladomat serà l’escenari de l’Eslàlom i el Gegant on els corredors s’acomiadaran fins la temporada vinent del Circuit d’Interclubs.

Aquesta final serà la última trobada per a tots els corredors que al llarg de la temporada han anat disputant les competicions d’Interclubs. A les 08:30 es produirà el retrobament, on de ben segur que els nervis estaran a flor de pell. A les 09:00, quan els esquiadors hagin escalfat, s’obriran les portes del reconeixement, per ben arribades les 09:45 donar el tret de sortida a aquesta emocionant final. Com és d’esperar, només els millors podran pujar al podi i ser objecte d’atenció de totes les càmeres i dels aplaudiments.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.