Primera cita per al patinatge artístic sobre gel a Vielha

El cap de setmana del 27 i 28 de novembre es va celebrar al Palai de Gèu de Vielha, la COPA CEGVA de patinatge artístic sobre gel, una competició dins el calendari de lliga Catalana de la FCEH.

En aquesta prova van participar prop d’un centenar de patinadors de clubs catalans, andorrans, aragonesos i per primera vegada, del país basc.

Entre les personalitats que van assistir estava present Núria Ramon, representant territorial d’esports de Lleida de la Generalitat de Catalunya i Alex Moga, tinent d’alcalde de l’ajuntament de Vielha Mijaran. Ambdós van participar en l’entrega de premis les patinadores araneses, Ariadna Riu, i Carolina Caseny que van obtenir la tercera posició en les seves respectives categories van pujar a buscar el premi.

En el jornada del diumenge, l’alcalde de Vielha, senyor Pau Perdices i la sra. Rosa Mª Broto van entregar les recompenses a Carmen Nart, i Marta Badia, 1ª i 2ª en categoria Junior 3ª. Tòn Consul va presentar un bon programa curt que li donava la primera posició després de la primera jornada, per acabar la competició el diumenge en una molt merescuda 2ª posició. Podium també per Quim Piris, que participant en la màxima categoria va aconseguir la plata en la Copa CEGVA.

Els patinadors aranesos venien de participar a l’ Open Andorra, durant els dies 20 i 21 de novembre. En aquesta competició de caràcter internacional, el CEGVA (Club Espòrts de Gèu Val d’Aran) també va obtenir excel·lents resultats amb la primera posició d’Ona Masip en Minima, les segones places de Nòa Villacampa en categoria Aleví i Tòn Consul en Infantil, la quarta d’Alexandru Ilici, i la cinquena de Carmen Nart en Junior 2ª.

La propera cita pel patinatge sobre gel serà el Campionat d’Espanya absolut que es durà a terme durant els dies 18 i 19 de desembre a la pista del FCBarcelona.

 

Informa CEGVA