Primeres curses FIS per al grup de tecnificació català

Han estat dues proves a Goms (Suïssa). L’objectiu era agafar ritme de cursa.

Aquest cap de setmana els fondistes de tecnificació de la FCEH han encetat el calendari de curses participant en dues proves FIS a Goms (Suïssa).

Sprint

La primera va ser una prova Sprint que es va desenvolupar dissabte dia 6 de desembre i que va cloure amb les seguents marques dels fondistes catalans. Pel que fa a les noies: Berta Morral (22a), Lydia Iglesias (34a), Carola Vila (36a), Marta Cester (37a), Paula Martínez (38a) i Pepa Garcia (42a). I pel que fa als nois: Oscar Jorba (38è), Gral Selles (62è), Mario Parodi (63è) i Bernat Galceran (70è)

Segons el tècnic esportiu de l’equip català d’esquí de fons Edu Pubill ‘a la prova Sprint hi havia una participació de nivell, era la nostra primera competició i l’objectiu era agafar ritme de cursa per arribar en bones condicions als moments puntals’.

10 quilòmetres clàssic

Diumenge es va celebrar a Goms la prova dels 10 quilòmetres clàssic. En Sènior noies Berta Morral es va classificar en la posició 48 mentre que en júnior noies Lydia Iglesias es va dur la 33a plaça, Marta Cester la 34a, Carola Vila la 35a i Pepa Garcia la 36a. En Sènior nois Oscar Jorba va assolir la 42a posició y Sadurní Betriu la 44a. Els seus companys de Júnior Mario Parodi, Gral Sellés i Bernat Galcerán van arribar 62è, 63è i 65è respectivament.