Proclamats el campions de la Lliga Catalana Infantil I i II

La temporada 2012 – 13 ha deixat com a campió de la 30a Lliga Catalana Infantil I i II d’esquí alpí a La Molina Club d’Esports (LMCE) amb 8.407 punts. En individual s’han proclamat campions Ramon Barrufet (CAEI) i Carla Vilalta (LMCE) en Infantil I, i Nuria Tornero (MLEC) i Marc Pascual (LMCE) en Infantil II.

En la classificació final per clubs La Molina Club d’Esports ha estat el millor amb una suma de punts de 8.407, aconseguit una diferència de 627 punts respecte el segon club classificat que ha estat el Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC) amb 7.780 punts. La tercera posició del podi se l’ha endut el Club Aranes Esports d’Iuern (CAEI) amb 7.669 punts.

Dins la classificació general 30a Lliga Catalana Infantil I d’esquí alpí els vencedors de la prova han estat Ramon Barrufet (CAEI) amb un sumatori de 1.140 punts, en homes, i Carla Vilalta (LMCE) amb 1.145 punts, en dones. Han pujat al segon esgraó del podi en categoria Infantil I els esquiadors Andres Fornesa (CEAC) i Paula Sellol (CANMC). Finalment, en tercera posició han finalitzat Pol Salvat (CAEI) i Carla Grau (C.E.T). En categoria Infantil II la trimfadora en el podi femeni de la lliga ha estat Nuria Tornero (MLEC) acompanyada de Marc Pascual (LMCE). Els esportistes del CAEI Bárbara Vives i Aingeru Garai s’han fet amb les segones posicions del podi, per sobre d’Anna Oller (CANMC) i Nikko Krättli (LMCE) que han quedat en tercer lloc.