Proclamats els Campions de Catalunya en la categoria U14


De divendres 7 a diumenge 9 de març, La Molina i Masella han acollit el Campionat de Catalunya d’esquí alpí U14 i 23è Trofeu Club Esquí Terrassa. Llet Nostra, patrocinador oficial de la FCEH, va pujar a les pistes el seus batuts i va acompanyar als esportistes una jornada més d’esquí.

Després de celebrar-se el Campionat de Catalunya d’Esquí Alpí U16 el passat cap de setmana a Espot, La Molina i Masella han acollit els dies 7, 8 i 9 de març un altre Campionat, aquesta vegada per a la categoria U14. La competició catalana, que també rep el nom de 23è Trofeu Club Esquí Terrassa, va donar el tret de sortida divendres amb un Súper Gegant a la pista Torrent Negre de La Molina.

Samantha Mclellan del GRAN i Isidre Sans del AISC van ser els Campions de la primera màniga. Sots Campions de Catalunya es van proclamar els esportistes Clara Albert del CAI i Adrian Tortajada de LMCE, i els tercers classificats del Campionat de Catalunya van ser Carmela Olmo i Peir Consul del CAEI.

El dissabte i el diumenge la pista Devallada de Masella va acollir les proves d’Eslàlom i Gegant d’aquest Campionat, respectivament. De nou, Samantha Mclellan es va dur la primera posició del podi femení en la prova d’Eslàlom, seguida d’Elsa Maristany i Carmela Olmo del CAEI. Els tres millors catalans del Descens van ser Isidre Sans del AISC (1er), Adrian Tortajada de LMCE (2on) i Arnau Casellas del GRAN (3er).

Finalment, el Campionat de Catalunya, prova organitzada pel Club Esquí Terrassa, va cloure amb la prova de Gegant coronada pels esportistes Carmela Olmo del CAEI i Adrian Tortajada de LMCE. Els Sots Campions de Catalunya van ser Samantha McLellan i Arnau Casellas del GRAN, seguits en tercer lloc de Ruth Sellas del CANMC i Pau Puerto del GRAN. El Campionat va aplegar més de 120 infantils, entre homes i dones. Aprofitant el Campionat de Catalunya, també es va celebrar el 11è Memorial Adriana Tauler i el 5è Memorial Gabriel Parellada.

Enllaços relacionats
Resultats