Proclamats els campions de la 6a Lliga Catalana de Veterans d’Esquí Alpí 2016-2017

foto

Celebrada l’última cursa puntuable per a la 6a Lliga Catalana de Veterans, el 8è Trofeu UEC-Sants, hem pogut proclamar els campions de la Lliga de la temporada 2016- 2017

Després d’haver disputat el 2n Trofeu Masters CAEI a Baqueira Beret, el 28è Memorial Manel Cerqueda a Arinsal, el Trofeu Rebost del Padrí a Soldeu, el 21è Trofeu Memorial Pepeta Planes a La Molina, l’edició 53 dels Campionats de Catalunya també a La Molina i el 8è Trofeu UEC-Sants a Ordino Arcalis s’han proclamat els millors  esportistes de la 6a Lliga Catalana de Veterans.

En l’última de les proves, el 8è Trofeu UEC-Sants celebrat a Ordino, els més ràpids sobre la pista Les Canals van ser la Judith Lluent (48.43) i en Tomas Mijares  (43.17). Mentre que l’Ivan Del Moral (45.42) i la Sofia Aguirre (50.96) van acabar segons i en David Vilanova (46.72) i la Meritxell Pifarre (53.76) tercers.

En la categoria C6 la primera classificada de la 6a Lliga Catalana d’Esquí Alpí Veterans va ser la Montserrat Muñoz del CET, en la categoria C5 la millor va ser la Marta Compte del ECA. En canvi la campiona en la categoria C4 va ser la Judith Lluent del CANMC.

El campió de la 6a Lliga Catalana de Veterans de la categoria B12 va ser el Felix Costa del CET, mentre que en Francesc Izard del UEC-S va ser el millor en la categoria B8. L’Antoni Blanch del CET va ser el vencedor en la categoria B7 i el seu company de club, en Xavier Batlle, ho va ser en B6. L’Alberto Fucale del CANMC va ser el més constant de la categoria A5 i es va endur el títol de campió de lliga. En Tomas Mijares de l’ECAP va ser el millor en A4 i en Christian Casanovas del CET ho va ser en la categoria A3. L’Albert Caravaca del UEC-S i en David Vilanova del CET van ser els campions de les categories A2 i A1 respectivament.

Pel que als clubs es refereix, el millor de la 6a Lliga Catalana d’Esquí Alpí Veterans va ser el CET amb 1.266 punts, seguit del CANMC amb 843 punts i per acabar el UEC-S amb 542 punts.

 

Enllaços d’Interès

Classificació General 6a Lliga Catalana d’Esquí Alpí Veterans

Classificació General Clubs 6a Lliga Catalana d’Esquí Alpí Veterans