Proclamats els campions de la Copa Catalana 2013

Berta Morral i Sadurní Betriu (CEFUC) proclamats Campions en categoria Sènior. La novetat d’enguany ha estat la recuperació d’una cursa que es va fer a Tuixent.

La Copa Catalana d’esquí de rodes 2013 de la FCEH ha arribat al seu destí després d’acollir des d’agost i fins aquest mes d’octubre, un total de 6 competicions puntuables portades a terme en el següent ordre: Trofeu de Festa Major de La Seu d’Urgell, 4a Cerdanya Roller, 18a Pujada a la Rabassa, 6a Val d’Aran Roller, 8a Roller Esquí de Canillo i 3ra RollerSki de l’Arp.

El campions de la Copa Catalana han estat, en categoria Benjamí, Eva Rielo de la Hera (BELLVER) i Marc Puiggener (CENA), en Cadet; Carola Vila (CEFUC) i Gral Sellés (BELLVER), en Infantil I; Jana Sellés (BELLVER) i Martí Forcada (PEC), en Infantil II; Maria Sellés (BELLVER) i Pol Riu (CENA), en Júnior I; Ainhoa Armendariz (CEFUC) i Roger López (CENA), en Júnior II; Miriam Martinez (CEFUC) i Julen Armendariz (CEFUC), en Master; Piluca Gasch (BELLVER) i Fidel Melero (PEC) i en Sènior; Berta Morral (CEFUC) i Sadurní Betriu (CEFUC).

Respecte a la participació a les curses, ‘cal comentar que hi han assistit pocs corredors, tot i que és un esport bastant específic, donat que la majoria de practicants ho fan com a entrenament per a les curses d’esquí de fons’, assegura Octavi Galceran, Cap de Comitè d’Esquí de Fons de la FCEH. El calendari de la Copa Catalana d’Esquí de Rodes 2013 va començar a finals d’agost amb la cursa de Festa Major de La Seu d’Urgell i ha finalitzat amb la cursa celebrada a Tuixent el passat cap setmana. Octavi proposa modificar el calendari per a la propera temporada ‘ja que les cinc darreres curses s’han organitzat seguides cada cap de setmana des del darrer del mes de setembre i aquest pot ser un dels motius de la poca participació dels esportistes’.

 
Enllaços relacionats
Classificació general Copa Catalana d’Esquí de Rodes 2013