Proclamats els Campions del 9è Trofeu Vila de Llívia

Van participar al 9è Trofeu Vila de Llívia 19 clubs i prop de 400 corredors entre eslàlom i gegant.

Dissabte i diumenge 9 i 10 de març el Club Esquí Llívia (ECLLIVIA) va organitzar el 9è Trofeu Vila de LLívia, una prova que pertany al 21è Circuit Interclubs d’Esquí Alpí i que va reunir a les categories Infantil, Júnior, Sènior i Veterans a la pista Davallada de Masella.

A la prova de Gegant l’esquiadora de la categoria Infantil I del CANMC Laura Massegué es va dur la primera posició, seguida de Julia Verges (LMCE) i Sofia Pujol (CANMC). En el podi masculí d’aquesta mateixa categoria va brillar Eugenio Mora (LLIVIA), seguit de Arnau Bajona i Roger Estalella (PC). En categoria Infantil II, el primer i segon lloc del podi femení va ser per al CANMC amb Ona Masip i Cecilia Cortiñas, respectivament. Marta Gispert (CANMC) va fer una 3a posició. Ton Consul (CAEI) va ser el guanyador en Infantil II, seguit de Ignacio Hellin (CSC) i Oriol Moreno (CEAC). En Juvenils I, destaquem les primeres posicions de Clara Gusta  (CANMC) i Roger Bisbe (CEAC), seguits en segon lloc de Janina Orfila (EEC) i Marc Forne (LMCE) i en tercer lloc de Marta Cendra (CANMC) i Marc Muxi (PC). Ona Montaña (EEC) i Ricard Geli van ser els guanyadors en categoria Juvenil II i Pau Miranda en categoria Sènior. La categoria Veterans A va estar dominada per Monica Gavalda (CIM) en dones i Jordi Selga (CANMC) en homes.  

A la prova d’Eslàlom el triomf femení en categoria Infantil I va ser per a Laia Massegue (CANMC) i el masculí per a Pau Isern (MEGA). Les segones posicions del podi van ser per a Claudia Geli (PC) i Gonzalo Arango (CEAC). Camila Gras (EEC) i Juan Galofre (AEP) van ocupar el tercer lloc del podi. En Infantil II, el CAEI es va dur la primera posició del podi femení amb la victòria de Carlota Jubany. El CEAC també va fer primer classificat en el podi masculí amb el triom de David Martin. Marta Gispert (CANMC) i Javier Hellin (CSC) van fer segons seguits d’Erola Massegue (CANMC) i Oriol Gibert (CEMT). En categoria Juvenils I Clara Gusta i Xavier Soucheiron (CANMC) es van dur el primer podi. Segons Marta Cendra (CANMC) i Jan Sala (LMCE) i tercers Janina Orfila (EEC) i Marc Piñol (MEGA). Mariona Soldevila (CEAP) i Victor Boix (CANMC) van ser els guanyadors en categoria Juvenil II. En Sènior victòria de Pau Miranda (MEGA). Rosa Maria Llobera (PC) i Jordi Selga (CANMC) va ser els guanyadors en categoria Veterans A.

Enllaços relacionats
Resultats