Proclamats els campions dels 4t Canicross de la Ràpita

El passat dia 3 de febrer de 2013 es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita el 4t Canicross de la Ràpita, prova puntuable per a Lliga Catalana de Canicross i organitzada pel Comitè de Canicross de la Asociación Española de Mushers (AEM).

La prova ens va deixar com a primer classificat en categoria Veterans B Masculí a Toni Ferre de l’AEM. Josep Farell del Centre Excursionista Terrassa va fer segon i Santiago Mesa de l’AEM tercer.

En categoria Sènior va pujar al primer calaix del podi Masculí Óscar Romera del Lo Corriol – ACE Bombers Barcelona – AEM i en el podi Femení ho va fer Miriam Galisteo del ACE Bombers – Travessa. Segons en aquesta categoria van quedar Marta Nogueira i Javier Torres del Club Canicross Cave-Canem. Lali Masriera del ACE – Bombers – Travessa i Daniel Artero del Club Excursionista la Canonja van fer tercers.

En categoria Júnior, es van proclamar campions del 4t Canicross de la Ràpita Andrea Acin i Erik Ruiz del Btt Montbike Amposta. Ferran Querol i Guillem Sanchez de l’AEM van fer segon i tercer respectivament.