Proclamats els Campions i Campiones de Catalunya a Santpedor

El Club Esquí Terrassa, que s’estrenava com a secció de múixing, va ser l’organitzador de la cursa.

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de novembre, Santpedor va acollir el Campionat de Catalunya de Múixing i Canicross sobre terra, obert a totes les categories, i puntuable per a la 22a Lliga Catalana de Múixing. En un entorn magnífic al mig de Catalunya es va poder gaudir d’un circuit de 4,5 quilòmetres molt ràpid.

Prop de 100 múixers de diferents categories van participar d’aquest Campionat que va arrencar dissabte dia 21 al vespre, cap a les 17:00 hores, amb una etapa nocturna, i que va cloure diumenge al matí amb un altre cursa. Tot i que dissabte el protagonista de la jornada va ser el vent, la primera màniga es va poder desenvolupar amb normalitat. Diumenge amb un dia espectacular i amb molt de fred, el gossos van donar el cent per cent d’ells mateixos per poder proclamar els Campions de Catalunya en Terra d’aquesta temporada 15/16.

‘Una organització excel·lent amb l’experiència de més de 10 anys organitzant curses com porten l’equip de múixers liderat per Xavier Farnós, actual cap de la Secció de Múixing del Club Esquí Terrassa. Molt bon ambient entre els participants i un nivell molt alt en el rendiment dels nostres esportistes, tant humans com gossos’. Explica Montse Claverol, Cap de Comitè de Múixing i Canicross de la FCEH. 

Els campions i campiones de Catalunya de Múixing i Canicross 15/16 van ser Oscar Lapeña (CET) en DR6, Ariadna Lomeña (AEM) en DR4, Luís Cruz (CET) en DR4N, Marta Barrufet (CCLF) en BWS, Victor Carrasco (AEM) en BMS, Francisco Justícia (AEM) en BMV, Santiago del Valle (GOSCAT) en BN, Jan Rigol (CET) en DR21, Xavier Tarifa (GOSCAT) en DS2, Santiago del Valle Rodriguez (GOSCAT) en DS2N, Lluís Guilera (GOSCAT) en CMJ1, Lali Masriera (AEM) en CWS, Daniel Artero (AEM) en CMS, Carlos Andujar (KNSTK) en CMVA i Miquel Miquel (AEM) en CMVB.

Enllaços relacionats
Resultats complets
Reportatge UFEC