Proclamats els Campions i Campiones de Catalunya u14 i u16

En aquesta edició els corredors de les categories u14 i u16 han corregut junts a l’estació del Grup FGC. Carlota Pomes, Jordi Costa, Arnau Casellas, Carla Vilalta, Guillem Bosch, Ana Vidaor, Alba Forne, Cristina Sentis, Pol Salvat i Maria Relat han liderat les classificacions del Campionat.

Els passats dies 13, 14 i 15 de març, l’estació d’esquí d’Espot ha acollit el Campionat de Catalunya per a les categories u14 i u16,  homes i dones. La competició, que va proclamar als campions i campiones de Catalunya en aquestes categories, i alhora va puntuar per al circuit de Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí 14-15. La competició va donar el tret de sortida el passat divendres 13 de març amb la disputa d’un Súpergegant homes i dones a una mànega i va continuar dissabte amb el Gegant i diumenge amb l’Eslàlom.

En Súpergegant els guanyadors i guanyadores van ser Carlota Pomes del CAEI (41.46) i Jordi Costa del CANMC (40.12) en u14; i Arnau Casellas del GRANUEC (39.81) i Carla Vilalta de LMCE (40.67) en u16. Els segons classificats van ser Ana Viador del CAEI (41.81) i Guillem Bosch del S.C.C (41.05) en u14; i Andres Trujillo del ARA (40.66) i Pat Miquel del CAEI (40.99). Finalment els tercers classificats de la disciplina van ser Lisa Vallcorba del CEVA (41.85) i Jordi Beascoechea de LMCE (41.63) en u14; i Ramon Barrufet del CAEI (41.06) i Carla Grau del C.E.T (41.16) en u16.

En Gegant els millors van ser Guillem Bosch del S.C.C (1:40.70) i Ana Vidaor del CAEI (1:42.45) en u14; i Arnau Casellas del GRANUEC (1:31.94) i Alba Forne de LMCE (1:34.56) en u16. Els segons classificats de catalunya van ser Jordi Costa del CANMC (1:41.80) i Cristina Sentis del CANMC (1:43.22) en u14; i Marc Montes del CEVA (1:33.69) i Carla Grau del C.E.T (1:34.69) en u16. Finalment els tercers classificats de la disciplina van ser Lluis Relat del CANMC (1:42.36) i Anna Borras del MLEC (1:45.21) en u14; i Pol Salvat del CAEI (1:34.59) i Carla Vilalta de LMCE (1:35.26) en u16.

En Eslàlom els primers classificats d’aquest campionat de catalunya van ser Cristina Sentis del CANMC (41.72) i Guillem Bosch del S.C.C (40.76) en u14; i Maria Relat del CANMC (38.64) i Pol Salvat del CAEI (36.88) en u16. Els segons classificats van ser Ana Vidaor del CAEI (43.09) i Peir Consul del CAEI (40.97) en u14; i Arnau Casellas del GRANUEC (37.47) i Paula Sellol del MLEC (39.28) en u16. Finalment els tercers classificats de la disciplina van ser Jana Suau del GRANUEC (43.38) i Lluis Relat del CANMC (41.80) en u14; i Enric Cortes del CANMC (37.61) i Carla Vilalta de LMEC (39.39) en u16.

Carlota Pomes i Guillem Bosh guanyen la Lliga Catalana u14

La corredora del CAEI Carlota Pomes i el corredor del S.C.C Guillem Bosh s’han proclamat els nous campions de la Lliga Catalana d’esquí alpí Infantil u14 amb 981 i 1025 punts, respectivament. Els segons classificats han estat Jana Suau del GRANUEC amb 690 punts i Peir Consul del CAEI amb 960, seguits en tercer lloc de Cristina Sentis del CANMC amb 838 punts i Jordi Beascoechea de LMCE amb 890.

Carla Vilalta i Pol Salvat guanyen la Lliga Catalana u16

La corredora de LMCE Carla Vilalta i el corredor del CAEI Pol Salvat s’han proclamat els nous campions de la Lliga Catalana d’esquí alpí Infantil u16 amb 1265 i 1171 punts, respectivament. Els segons classificats han estat Carla Grau del C.E.T amb 1117 punts i Ramon Barrufet del CAEI amb 1084, seguits en tercer lloc de Alba Forne de LMCE amb 1032 punts i Arnau Casellas del GRANUEC amb 1031 punts.

Rodi Motor Services col·labora amb els Campionats
Aquesta edició del Campionat de Catalunya ha comptat amb la presència especial del grup Rodi Motor Service, empresa distribuïdora de pneumàtics Michelin que col·labora amb la FCEH. Rodi va decorar la competició amb pancartes i arc de meta i va oferir petits obsequis als assistents a la cursa.