Proclamats els Campions i Campiones de la Copa Gos Àrtic

El dissabte 28 de març es va celebrar a La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) l’última prova de la Copa Gos Àrtic, puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicross, i que va decidir els Campions de les diferents categories de la Copa.

A La Pobla es van coronar els Campions de les 4 disciplines de l’esport amb gossos: múixing, bikejoring, esquijòring i canicross, tant en categoria masculina com femenina. Pel que fa als campions, Òscar Lapeña i Montse Claverol es van imposar en múixing; Albert Subirats i Marta Bosch són els primers campions de la Copa Gos Àrtic en bikejoring; Daniel Artero i Inés Hernández ho són en canicross; i Victor Carrasco i Leire Fernández en esquijòring.

Lliga Catalana Múixing i Canicross

La prova també puntuava per a les Lligues Catalanes de Canicross i Múixing. En canicròs femení, triomf per a Lali Masriera, mentre que en masculí el més ràpid va ser Daniel Artero i en veterans Victor Aloras. En la categoria de kart, primera posició va ser per a Eloi Contreras; en bikejoring femení per a Marta Bosch i en masculí per a Albert Subirats. Finalment, en la modalitat d’scooter, el triomf va ser per a Victor Carrasco. La propera i última prova puntuable per a aquesta Lliga Catalana tindrà lloc a Oix el proper 12 d’abril. 

Enllaços relacionats
Classificació completa