Proclamats els campions i campiones del Manel Cerqueda de Veterans

El Memorial Manel Cerqueda ha reunit als esquiadors d’alpí més veterans de la Lliga Catalana i Andorrana de la disciplina.

L’Esquí Club Andorra (ECA) va organitzar el passat dissabte 20 de febrer el 27è Memorial Manel Cerqueda a la pista Bambi – Estadi, del sector Arinsal de l’estació de Vallnord – Pal Arinsal. La competició, que va obrir la Lliga Catalana Andorrana de Veterans de la passada temporada, ha estat aquest 2016 la segona trobada dels veterans de la disciplina i va constar d’un gegant femení i un altre masculí. 

Els campions i campiones d’aquesta edició han estat Monserrat Muñoz del CET en C6; Marta Compte del ECA en CE5; Olga Morros del CANMC en C4; Judith Lluent del CANMC en C3; Txell Pagès es C1; Agustin Bulbena del CANMC en B12; Felix Costa del CET en B11; Josep Viladomat en B9; Francesc Izard en B8; Joan Palé del GRANUEC en B7; Patrick Toussaint del ECA en B6; Albert Fucale del CET en A5; Tomas Mijares del ECAP en A4; Christian Casanovas del CANMC en A3; Marcos Argüelles del ECAP en A2 i Eduard Manrique del UEC-S en A1. 

Enllaços relacionats
Classificació completa