Proclamats els equips campions de Catalunya de Relleus

El passat diumenge 8 de març La Rabassa va celebrar els Campionats de Catalunya de Relleus per equips sota les distàncies de 2,5, 3 i 5 quilòmetres. Fondistes del PEC, el CEFUC i el C.E.Bellver van ocupar els primers llocs del podi. 

Tots els corredors catalans d’esquí de fons estaven convocats per a participar en aquests Campionats de Catalunya de Relleus, una prova Open que va constar de tres relleus, el primer sota la tècnica clàssica i els altres dos sota la tècnica lliure. Els corredors fins a la categoria Infantil 2 van participar a les distàncies de 2,5 i 3 quilòmetres mentre que els participants entre les categories Cadet i Màster ho van fer a la distància de 5 quilòmetres.

Podis absoluts
En categoria absoluta masculina, el primer classificat i campió de Catalunya de Relleus va ser el PEC, equip format pels esportistes de la FCEH Mario Parodi, Jaume Forcada i Bernat Galceran. L’equip subcampió de Catalunya va ser el CEFUC, integrat per Cesc Colell, Julen Armendariz i Sadurní Betriu, i el tercer classificat el CENA, amb Alvaro Diez, Sergi Brau i Òscar Jorba. En categoria absoluta femení, les campiones de Catalunya de Relleus van ser les noies del CEFUC; Berta Morral, Mireia Varela i Laura Orgué. Les subcampiones van ser les corredores del CENA; Silke Stock, Laia Aubert i Paula Martinez, i les terceres classificades les del CEFUC B; Monica Felipó, Julia Pueyo i Laia Vallvé.

Podis Infantils
En la categoria infantil femení, el guanyador va ser el C.E.Bellver amb Aina Castellet, Maria Sellés i Jana Sellés. El subcampió el PEC amb Martina Barrés, Joana Martínez i Queralt Gamisans, i el tercer classificat el CENA amb Claustre Muntaner, Ariadna Canela i Marta Guitart. En la categoria infantil masculina, el guanyador va ser el C.E.Bellver amb Lluc Pelaez, Martin Morales i Bernat Sellès, subcampió el PEC amb Martí Forcada, Aniol Borrel i Miquel Auladell, i el tercer classificat el CEFUC amb Jaume Pueyo, Bernat Gabarró i Nil Gili.