Proclamats els guanyadors de la 11a Marxa Naut Aran

El passat diumenge 31 de març va tenir lloc a Baqueira Beret la 11a Marcha Naut Aran, l’última prova dels calendaris de la Copa Catalana i Copa Nins d’Esquí de Fons 2012-13. La prova, de tècnica clàssica i organitza pel CAEI, va convocar a totes les categories a les distàncies de 17 km, 10 km i 5 km.

En la prova dels 17 km dones, la primera classificada va ser Marta Cester (ANEC), seguida de Juliette Farre (Mont. Argelésiens) i Merche Bonastre (Ind). Marta Folch (PEC) va ser la quarta classificada de les noies. Pel que fa als homes en aquesta distància, Oriol LLarden (ANEC) es va fer amb la segona posició per sota del primer classificat Josu Erkicia (Vasco de Camping). El tercer lloc del podi va ser per a Sebastien Capou (Cauterets). David Cester (CAEI) i Jose Iglesias (ANEC) van arribar en quarta i cinquena posició respectivament.

En la prova dels 7 km dones, destaquem el triomf de Lidia Iglesias (ANEC). En homes, Pol Vidal (ANEC) va aconseguir una segona posició per sota de l’aragonès Marti Vigo que va fer-se amb el podí de campió.

En categoria Infantil II dones, les millor marques catalanes van ser la de Garazi Irizar (ANEC), Carla Badia (CAEI) i Laia Guillamon (Bellver), que van fer 2ona, 3era i 4a posició respectivament. En homes, els tres primeres llocs del podi van ser pels catalans Marc Vidal (ANEC)Gerard de Castellarnau (ANEC) i J. Marc Albert (ANEC).

Maria Iglesias (ANEC) va guanyar en Infantil I, categoria en la qual Enric Mosteidin (CAEI) va fer 3er i Felix Oyarzabal (ANEC) 4t. En Benjamí, Pau Plana (Bellver) va pujar al 2on esgraó del podi i Martina Miquel (PEC) i Aniol Guillamon (Bellver) ho van fer al 3er.

Danae Sanllehy (CAEI) va coronar el podi femení en categoria Pollet. Pablo Moreno del mateix club va fer segon en el podi masculí i Aran Plana (Bellver) 3era en el femení. Finalment, en la categoria Bacteris, les tres posicions primeres van ser per a corredors catalans: 1er Arnau Miquel (PEC), 2on Nil Calbeto (CAEI) i 3er Gerau Plana (Bellver).

Enllaços relacionats
Resultats 
Classificació Copa Catalana Esquí Fons 2012-13