Proclamats els guanyadors del 1er Trofeu Interclubs GranUec

Prop de 160 esportistes es van donar cita al 1er Trofeu Interclubs GranUec que va tenir lloc el passat 19 de gener a Pas de la Casa. La prova pertany al 22è Circuit Interclubs d’Esquí Alpí i és oberta a tots els grups d’edat excepte alevins.

Pas de la Casa va ser l’escenari d’aquesta competició organitzada per primera vegada per el Club GRAN/UEC -M i que va donar el tret de sortida diumenge 19 de gener a les 10:15 hores a les pista Estadi Francesc Viladomat. Susana Deu del MEGA i Alvaro Badia del LLIVIA van ser el més ràpids de la categoria U14. Carla Pujol del CANMC i Miguel Gonzalez del CEAP van ser els segons classificats i Ines Alba del CANMC i Oriol Masia del LMCE, tercers. El primer lloc del podi de la categoria U16 va ser per Claudia Geli i Alex Muxi, tots dos corredors del PC. En segon lloc van arribar Laia Massague del CANMC i David Martin del CEAC, seguits dels tercers classificats que van ser Blanca Laucirica del CANMC i Max Llovera del CEAC.

Els Campions en categoria U18 van ser Carla Torras i Gonzalo Bertran del CANMC, segons Marta Gispert del CANMC i Jan Sala de LMCE, i tercers Judit Bermejo del CANMC i Albert Pinyol del CEAC. Clara Jimenez i Joan Masdeu del CEAC van fer primers en categoria U21, seguit d’Oscar Magdalena del CANMC. Pau Miranda del MEGA va guanyar en Sènior, mentre que Joan Palé del GRAN ho va fer en Veterans B. Finalment, en categoria Veterans A, Judith Lluent del CANMC i Ferran Escabia es van dur les primeres places del podi, seguits de Monica Gavalda del CIM i Patrick Comere del CEAP que van fer segons i Elisabet Cuello del CANMC i Antonio Comas del UEC-M que van arribar tercers.