Proclamats els guanyadors del Campionat de Catalunya Paral·lel

Aquest cap de setmana 6 i 7 d’abril s’han celebrat a Vallter 2000 els Campionats de Catalunya de Paral·lel Infantil I, II i Absoluts.

La prova, organitzada pel Club Esquí Camprodon (SCC), marca el final de las competicions de la Lliga Catalana Infantil i de la Lliga Catalana Absoluta, Juvenil i Challenge de la temporada.

Per tal d’establir la classificació d’aquest Campionat de Catalunya de Paral·lel, en les categories Sènior, Júnior I i Júnior II masculí, aquestes s’han agrupat en classificació no Ciutadana (membres d’equips estatals i de centres de tecnificació reconeguts pel CSD) i classificació Ciutadana (la resta de participants). En classificació no Ciutadana és va proclamar campió de Catalunya de Paral·lel el corredor de LMCE Pol Carreras, seguit en segona plaça del company de club Toni Puig. Al tercer esgraó del podi va pujar el corredor del PEC Ferran Terra. En classificació Ciutadana, els tres podis van ser per a corredors de LMCE: 1er Oriol Riu, 2on Enric Guerra i 3er Pol Pascual.

En Infantil I femení, la guanyadora va ser Samantha Mcclellan (GRAN), seguida de Paula Sellol (CANMC) Carla Vilalta (LMCE). Bárbara Vives (CAEI) va triomfar en Infantils II, mentre que Anna Oller (CANMC) va fer una segona posició i Miren Miquel (CAEI) tercera.