Proclamats els millors de la 1ra prova de la Copa Nins i Copa Catalana

Hi van prendran part totes les categories: Juvenils, Sèniors, Isard (U16), Sangliers (U14), Vops (U12), Lèbes (U10), Poriquets (U8) i Bacteries (U6).

Diumenge 21 de desembre Baqueira Beret va acollir l’Aranskating d’esquí de fons, prova organitzada per al Club Aranés d’Esports d’Iuèrn, i la 1ra competició puntuable per a la Copa Catalana i Copa Nins de la disciplina. La prova es va disputar sota la tècnica lliure i a diferents distàncies segons les edats dels corredors participants.

Els Campions d’aquesta cursa inaugural van ser Iris Morales (CENA) en U6 Bacteris; Nil Calbeto (CAEI) en U8 Poriquets; Martina Sellas (BELLVER) i Marc Collel (CEFUC) en U10 Lebes; Jana Selles (BELLVER) i Bernat Selles (BELLVER) en U12 Vops; Maria Selles (BELLVER) i Iker Fortes (IRRINTZI SKI) en U14 Sanglies; Pepa Garcia (BELLVER) i Martí Vigo (HOSPITAL DE BENASQUE) en U18; Marta Cester (CAEI)i Mario Parodi (PEC) en U20; Berta Morral (CEFUC) i Diego Ruiz (GUARDIA CIVIL) en Sènior; Maria Paz Sanchez (SABIKA) i Jaume Forcada (PEC) en M1 i Peio Gorostegi (UZTERRE) en M2.