Proclamats els millors de la Copa Catalana i Copa Nins


Després de 9 competicions celebrades s’han donat per tancades la 9a Copa Catalana i la 4a Copa Nins d’Esquí de fons 2013-2014. L’acte de cloenda tindrà lloc el proper 6 d’abril a Sant Joan de l’Erm.

El Campions i Campiones de la 9a Copa Catalana d’Esquí de fons 2013-2014 han estat Paula Martínez del CENA i Gral Selles del BELLVER en Cadet, Pepa Garcia del BELLVER i Ireneu Esteve del ST. Julià en Júnior 1, Marta Cester del ANEC i Mario Parodi del PEC en Júnior 2, Berta Morral del CEFUC i Sadurní Betriu del CEFUC en Sènior, Marta Folch i Jaume Forcada del PEC en Màster 1 i finalment, M. Cruz Palacín i Josep LLarden del ANEC en Màster 2. Pel que fa a la classificació per clubs, d’un total de 18, s’ha proclamat guanyador amb 3.108 punts acumulats el CEFUC. Segon classificat ha estat l’ANEC amb 3.042 punts i 3er el PEC amb 2.894.

Pel que fa a la 4a Copa Nins de la modalitat, s’han proclamat Campions i Campiones Eva de la Hera del BELLVER i Lucas Martin del Font Romeu en Benjamí, Jana Selles del BELLVER i Miquel Auladell del PEC en Infantil I, Maria Iglesias del ANEC i Cesc Collel del CEFUC en Infantils II, Martina Selles del BELLVER i Arnau Miquel del PEC en PolletIris Morales del CENA i Jofre Puig del BELLVER en Bacteri. Dels 11 clubs participants en aquest cirtuit català, s’ha proclamat Campió el BELLVER amb 6.971 punts, segon classificat el CENA amb 4.807 punts i 3er el PEC amb 2.997.

Enllaços relacionats
Classificació Individual final Copa Catalana Esquí Fons
Classificació Clubs Final Copa Catalana Esquí Fons

Classificació Individual Final Copa Nins Esquí Fons
Classificació Clubs Final Copa Nins Esquí Fons