Proclamats els millors del 20è Trofeu Pista! Pista! a La Molina

foto

Molts corredors participants aspiren a convertir-se en els futurs campions de l’esquí alpí.

Dissabte 21 de gener va tenir lloc a La Molina la 20a edició del Pista! Pista!, una cursa organitzada per La Molina Club d’Esports (LMCE) que forma part del circuit Audi quattro Cup de la RFEDI i que, a més, puntua per a la Lliga Catalana d’esquí alpí U12 – U10 de la FCEH.

 

Hi van participar un total de 250 nens i nenes, de nou a onze anys, que van disputar un gegant a una mànega a la pista Padró, amb unes condicions fantàstiques de neu. Molts d’ells són debutants en el món de la competició i aspiren a convertir-se algun dia en els futurs campions de l’esquí alpí.

La Paula Giménez del Llívia (33.34) va ser la campiona de la categoria U10, mentre que la Carlota Domingo del CANMC (34.54) i la Cloe Genero del CET (35.61) van quedar segona i tercera respectivament. En categoria masculina el vencedor va ser en Marius Furriol del CANMC (33.29), en Sergi Ballester del ELIT (33.87) va ser segon i l’Arnau Vilamitjana del CET (34.42) va ser l’encarregat de tancar el podi. Pel que a la categoria U12 es refereix, la Meritxell Dalmau del CANMC (31.68) va ser la més ràpida i en Quim Magan del ELIT i l’Aleix Aubert del CET van compartir l’or acabant amdós amb el mateix temps (32.59). En Martí Cardeña del LLÍVIA (32.70) va finalitzar darrera seu. La Martina Llorens del LLÍVIA (32.00) i la Marta Borràs del MLEC (32.28) van quedar segona i tercera.

 

Per celebrar aquesta gran jornada competitiva, però també festiva, pares i fills van acabar el dia al
poliesportiu de la localitat d’Alp. Allà van gaudir
d’un seguit d’activitats com sortejos, photocall, jocs amb la wii i jocs didàctics mentre degustaven alguns productes de la zona per recuperar forces després d’un matí de competició i adrenalina. Evidentment, també es van repartir els premis als tres primers de cada categoria.

 

El Circuit d’Alevins, al qual pertany aquest Trofeu Pista! Pista!, vol potenciar l’esquí alpí de base i motivar als joves perquè esdevinguin uns bons esportistes en el futur. Combinem d’aquesta manera, diversió i aprenentatge. La propera cursa del circuit Audi quattro Cup serà el proper 28 de gener a Formigal, el Trofeo Alevín Comarca Alto Gallego Paco el Maestro organitzada per la FADI Aragón.

PHOTOS: AudiQuattroCup