Proclamats els millors del Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de Categories Autonòmiques

foto

El 23 d’abril va ser un dia especial per als nostres patinadors. A més de celebrar el dia de Sant Jordi, també van disputar el Campionat de Catalunya de Categories Autonòmiques.

La Pista de Gel del FCB va ser l’escenari de les actuacions d’una cinquantena de patinadors catalans i andorrans. Els clubs que es van veure representats en la competició van ser el ACG, el CEPAP, el FCB i el CEGVA.

A més, la prova va ser puntuable per a la 26a Lliga Catalana de Patinatge artístic sobre gel

En la categoria Escola la millor patinadora va ser la Layla Queiruga del CEGVA que va aconseguir 12.53 punts. En canvi, els campions de Catalunya en la categoria Debutants van ser la Clara San José del CEPAP (21.61pts) en categoria femenina i en Gael Foulon del FCB (19.59pts) en masculina.

En la categoria Benjamí el vencedor de la prova va ser l’andorrà Raul García del ACG (28.45pts) i es va proclamar campió de Catalunya en Daniel Odriozola del CEGVA (19.99pts). En categoria femenina la vencedora va ser la Carla Sánchez del FCB (24.51pts).

L’Ona Fito del FCB i en Martí Alonso del CEGVA (24.41pts) es van proclamar campions de Catalunya en la categoria Aleví amb 26.26 i 24.41 punts respectivament. L’Edwige Gil del CEPAP (28.19pts) va ser la millor en la categoria Cadet.

Pel que fa a la categoria Debs A els guanyadors van ser en Guiu Oliver del FCB (24.65pts) i la Mariona Carpio del CEPAP (33.92pts). Mentre que en Novice Aut. la millor va ser l’Ares Capdevila del CEGVA (26.12pts). Per últim, amb una puntuació de 28.92 la vencedora en la categoria Junior A va ser la Sara Alberch del FCB.

 

Enllaços d’Interès:

Classificacions Generals