Proclamats els podis de la 25a Marxa Pirineus a les estacions de Lles i Aransa

foto

El diumenge 22 de gener es va celebrar la Marxa Pirineu entre les estacions de Lles i Aransa.

 

 

 

Un total de 180 participants van prendre la sortida de l’estació de Lles per celebrar la 25a edició de la popular Marxa Pirineu Memorial Frederic Roure d’esquí de fons, una cursa pirinenca que forma part de la 11a Copa Catalana de la disciplina. És l’única marxa de fons de l’estat espanyol que té sortida en una estació (Lles) i finalitza en una altra (Aransa). Aquest fet diferencial és un dels atractius principals de la competició, que va constar de dues distàncies: 14 i 25 quilòmetres.

Cal destacar de la cursa l’alta participació en la categoria familiar, modalitat exclusiva d’aquesta cursa, que consisteix en tres membres de una mateixa família que competeixen. En aquesta modalitat van participar un total de 12 famílies.

En Sergi Grau del CENA va ser el més ràpid a fer els 25 quilòmetres, en només 1:12.25 va creuar la meta proclamant-se així guanyador de la prova. L’arribada dels seus perseguidors va ser d’allò més competida, només els van separar quatre segons. En Xavi Cadena del CENA va arribar segon (1:14.53) i en Jeremie George del PEC va quedar tercer (1:15.57). La noia més ràpida en completar els 25 quilòmetres va ser la Martina Carmona del CEFUC (1:28.09), mentre que la Merche bonastre (1:35.29) i la Maripaz Sanchez del CD SABIKA van quedar segona i tercera respectivament.

Un integrant de l’equip CENA va tornar a pujar al calaix més alt del podi en la prova de 14 quilòmetres, en Joan Carles Sanchez (0:43.58) va ser el campió. En Ricard Miquel del PEC (0:45.37) creuava la meta en 2a posició i el Nil Gili ho feia en 3a. Aquesta vegada dues companyes de l’equip PEC van quedar primera i segona respectivament, la Marta Folch (0:53.57) i l’Ingrid Giralt (0:55.20). La tercera classificada va ser l’Eva de la Hera (1:00.05) del C.E.BELLVER.

En la categoria familiar se sumaven els tres millors temps de la familia, i la guanyadora va ser la família Miquel Folch. En Ricard, la Marta i la Martina del PEC van ser els capdavanters en aquesta prova amb un temps de 2:44.36 i per davant de la família Ruiz Giralt i la família Hanscom.