Proclamats els podis de la 6a Cerdanya Roller

Els corredors de la FCEH Marta Cester (CAEI), Julen Armendariz (CEFUC), Jana Sellés  i Martin Morales (BELLVER) s’han proclamat campions i campiones d’aquesta nova edició.

El passat dissabte 3 d’octubre el Club d’Esquí Puigcerdà (PEC) va organitzar la 6a edició de la Cerdanya Roller d’esquí de rodes en estil lliure, cursa inscrita en el calendari oficial d’activitats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i la segona de les cinc proves que formen el circuit català 2015-2016 de la disciplina. Aquest circuit inclou el Trofeu Festa Major de La Seu d’Urgell, la 6a Cerdanya Roller, la 19a Pujada a La Rabassa, la 10a Roller – Ski de Canillo Montaup i a 2a Pujada a l’Arp.

La 6a Cerdanya Roller, adreçada a les categories Màster, Sènior, Júnior (I i II), Cadet, Infantil (I i II) i Benjamí, es va celebrar a dues distàncies. La distància llarga va ser de 10,6 quilòmetres i la curta de 3,8 quilòmetres, tant per a dones com per a homes.

Els campions absoluts a la distància llarga van ser la Sènior Marta Cester (CAEI), en dones, i el Sènior Julen Armendariz (CEFUC) en homes. A la distància curta els campions van ser Jana Sellés (BELLVER) de categoria Infantil II, en dones, i Martín Morales (BELLVER) també de categoria Infantil II, en homes.

Van completar el podi absolut de la distància llarga Irati Izaguirre (UZTURRE) i Maria Bares (ANEC), en dones, i Oscar Jorba (CENA) i Mario Parodi (PEC), en homes. Pel que fa al podi absolut de la distància corta, el van completar Ona Ferrando (Naturlandia) i Júlia Pueyo (CEFUC), en dones, i Martí Llos (PEC) i Bernat Sellés (BELLVER), en homes.

La propera competició del circuit català d’esquí de rodes 2015-2016 serà la 10a Pujada Canillo – Montaup que se celebrarà el proper dissabte 10 d’octubre.