Proclamats els podis del 18è Trofeu Pista Pista

Aproximadament 250 corredors i corredores, de 7 a 11 anys, han participat en la 18a edició d’aquesta cursa alpina.

El passat dissabte 21 de febrer l’estació de La Molina va acollir una edició més del Pista Pista, prova puntuable per la lliga Catalana d’alevins (u10 i u12) de la FCEH i organitzada per La Molina Club d’esports i la mateixa Federació. La cursa, que en un primer moment havia de constar d’un gengat, va constar finalment d’un Ski Cross a la pista Alabaus que va donar el tret de sortida a partir de les 10:00 hores.

En u10 dones, les guanyadores van ser Aura Coronado del MLEC amb 52.53, seguida en segona posició de Georgina Muñoz del C.E.T amb 53.07 i en tercera posició de Meritxell Dalmau del CANMC amb 55.64. En u10 homes, els primer podi va ser per Aleix Aubert del C.E.T amb 48.08, el segons per Mar Llobet del CEAP amb 50.99 i el tercer per Martí Cardeña del LLIVIA amb 51.05.

En u12 dones, la corredora del MLEC Sara Mitjans es va dur la primera posició amb 48.80, seguida de Neus Reyne del S.C.C amb 49.20 i de Julia Farreres del MLEC amb 49.28. En u12 homes, primer podi per Conrad Sastre del GRANUEC amb 46.43, segon per Ignasi Pla del GRANUEC amb 46.51 i tercer per Pau Valle del CEAC amb 46.71.