Proclamats els podis del 6è Memorial Albert Pardo 2016 a Espot

Prop de 120 inscrits van disputar dos gegants FIS puntuables per a la Copa del Món CIT.

Durant els dies 13 i 14 de febrer l’estació d’Espot ha acollit la celebració del 6è Memorial Albert Pardo d’esquí alpí, prova que pertany al circuit de la 33a Lliga Catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana d’esquí alpí 2015-2016 i que alhora sumava punts FIS. A més, la prova era CIT (ciutadana) i puntuava també per a la Copa del Món CIT (FIS-CIT Arnold Lunn World Cup).

Prop de 120 esquiadors i esquiadores d’Espanya, Andorra, França més representants d’altres països, van participar en aquesta competició on també hi van prendran part esquiadors i esquiadores de clubs catalans i tecnificats de la FCEH de les categories U18, U21 i U30.

Dissabte va tenir lloc el primer gegant a dues mànegues d’aquesta edició que deixar com a campions a l’andorrana Carmina Pallas (1:54.98) i al català Jordi Serra (1:49.32). Van completar el podi els corredors andorrans Sissi Hinterreitner (1:55.00) i Robert Solsona (1:49.37) en segon lloc i la catalana Clara López (1:56.23) i l’andorrà Josh Alayrach (1:50.536). Pel que fa al segon gegant de diumenge els campions i campiones van ser els andorrans Sissi Hinterreitner (1:58.45) i Robert Solsona (1:53.53), seguits de Sara Ramentol (1:58.95) d’andorra i el català Jordi Serra de la FCEH (1:54.46) com a segons classificats i de Clara López de la FCEH (1:59.83) i Pol Carreras (1:54.51) com a tercers. Els esportistes de la FCEH Eugenia Mateu i Albert Ortega es va proclamar primers classificats de la seva categoria U18.

El 6è Memorial Albert Pardo, competició alpina del calendari de la FCEH en record al periodista del Mundo Deportivo mort el passat 2010, es va haver d’ajornar el passat mes desembre a causa de les pobres condiciones de neu i finalment es farà els propers 13 i 14 de febrer, això sí, amb una variació en el programa de competició. En lloc de celebrar-se a l’estació de La Molina com és habitual, aquests edició del Memorial Albert Pardo FIS CIT ALWC s’ha celebrat a l’estació d’Espot Esquí.