Proclamats els podis del 7è Memorial Albert Pardo a Espot

foto

Més de 130 esquiadors d’Espanya, França, Andorra, Itàlia i República Txeca van participar al Memorial Albert Pardo disputat en la modalitat de Gegant a Espot els dies 27 y 28 de desembre.

Els dies 27 i 28 de desembre s’ha celebrat a l’estació d’Espot Esquí la 7a edició del Memorial Albert Pardo d’esquí alpí en la modalitat de gegant, amb la participació d’esquiadors dels equips estatals espanyol i andorrà. A més, també van competir els esportistes de clubs de tot Espanya i també dels tres centres de tecnificació d’esports d’hivern situats a la Val d’Aran, Jaca i Sierra Nevada.

Aquesta clàssica cita del calendari l’esquí alpí català, amb la qual es rendeix homenatge al periodista del Mundo Deportivo Albert Pardo, especialitzat en els esports d’hivern, mort en 2010, va tenir l’honor d’inaugurar la Lliga Catalana d’Esquí Alpí de la FCEH, que aquesta temporada arriba a la seva 33a edició.

Júlia Bargalló, la gran dominadora

Júlia Bargalló al 7è Memorial Albert Pardo a Espot. Crèdit: PHOTOSET

L’esquiadora catalana de l’equip de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) i del CAEI, Júlia Bargalló, es va mostrar intractable guanyant ambdues jornades. El dia 27 amb dos traçats realment exigents, on va haver-hi un bon nombre d’abandonaments amb motiu dels marcatges revirats, Bargalló va marcar un crono després de les dues mànigues de 1:59:54. La segona va ser l’esquiadora catalana del CEVA, Anna Esteve, a 1 segon 83 centèsimes i tercera la també catalana Marta Jiménez (Granuec) a 4:98.

El dia dels innocents els traçats van ser més rítmics fent que els resultats fossin més ajustats. Bargalló va ser primera amb 1:57.03 i la seva companya a la RFEDI, la catalana de LMCE, Núria Pau va entrar segona a només 13 centèsimes. Tercera va ser l’aragonesa del CEJA Inda Garín a 0.44.

Del Campo i Esteve, guanyadors en homes

Juan del Campo al 7è Memorial Albert Pardo. Crèdit: PHOTOSET

El dia 27 la victòria va ser per l’esquiador basc de la RFEDI i del club Intersport de Bilbao, Juan del Campo, que va guanyar les dues mànigues marcant un temps total de 1:56:51. Segon va ser el seu company d’equip RFEDI i també basc però del club CAEI Aingeru Garay a 1.68 i tercer va entrar l’italià Giulio Bosca a 2.81. El dia 28 El guanyador va ser l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Axel Esteve amb un temps total de 1:53:86, Garay es va tornar a colar segon a només 0.61 del Principat i l’esquiador català de RFEDI Albert Ortega de LMCE va ser tercer a 1.24 segons.

 

Enllaços relacionats
Classificació completa