Proclamats els podis del Campionat de Catalunya SBX i SX a Baqueira Beret

foto

El 25 de febrer Baqueira Beret va acollir el Campionat de Catalunya SBX i SX, la Copa d’Espanya Infantil SBX/SX, l’Open Kamikasse SBX/SX i el Kamikasse Minifreestylers SBX/SX.

Més de 220 riders, un rècord de participació a catalunya i a l’estat, es van donar cita a la prova esportiva per gaudir d’un dia de competició, on el sol i la bona neu van ser els protagonistes.

La prova, també puntuable per al 6è Pyrenean Minifreestyler i la Copa d’Espanya Infantil SBX/SX, va ser tot un èxit. Esportistes de totes les categories, amants de l’snowboard i l’esquí, van aprofitar la jornada per lluir-se, demostrar les seves habilitats i intentar ser els millors.

En la modalitat d’snowboardcross (SBX) els vencedors van ser: la Clementine Wall del LandingSB i en Manex Rodriguez del CEVB en la categoria U7; en la categoria U9 la Itziar Pérez i l’Edgar Forner del COTA; en U11 l’Aroa Da Silva del PEC i l’Ian Lorenzo; Sara Dones del CAEI i Antoni Toledo del BST en U13; en la categoria U15 l’Ariadna del CAEI i en Biel Prats del ECOA; l’Andrea Meyer i l’Artur Garcia en U17; i finalment els campions absoluts van ser la Fiona Torelló i en Carles Pons.

Tot i això, només els esportistes amb llicència catalana i a partir de la categoria U15 podien optar a ser els nous campions de Catalunya de l’especialitat.

La vencedora del Campionat de Catalunya SBX de la categoria U15 va ser l’Ariadna Rodriguez del CAEI. En categoria masculina el campió va ser en Pau Riba, mentre que l’Oriol Filella del CAEI i Iker Panera van ser segon i tercer respectivament.

En la categoria U17 els nous campions de Catalunya son l’Andrea Meyer i l’Artur Garcia. En Guillem Berini del CAEI i en Marco David del Ardiden Snowboard Club van ser els encarregats de tancar el podi.

La Fiona Torelló es va proclamar campiona de Catalunya de SBX absoluta mentre que en Carles Pons ho va fer en categoria masculina. L’Aitor Muñoz va ser subcampió i l’Alfons Garcia va quedar en tercera posició.

Gorka Martinez - GKMPH
Gorka Martinez – GKMPH

En la modalitat d’skicross (SX) els millors van ser: en la categoria U7 la Laia Figuls i en Pablo Blazquez del CAEI; la Cloe Calaf i l’Enak Jimenez del CSC en la categoria U9; en la categoria U11 la Maria Geli del CAEI i en Bruno Ingunza del Kids Baqueira; en U13 la Nahia Sanchez-Carvajales del CSC i l’Ignacio Atucha del Kids Baqueira; l’Anais Patouillet del Club Peyragudes i l’Elias Bertaud del Club Peyragudes en U15; en la categoria U17 en Javier Real del CAEI; i finalment en la categoria absoluta els campions van ser la Marina Alonso i Federico Pastore.

Tot i això, igual que a l’snowboard només els esportistes amb llicència catalana i a partir de la categoria U15 podien optar a ser els nous campions de Catalunya de l’especialitat.

El podi del Campionat de Catalunya d’skicross de la categoria U15 el va copar el club CAEI, doncs el van conformar tres membres del club: la Magdalena Real, la Carla Navarro i la Laia Gene, en aquest ordre. En categoria masculina però, el campió va ser l’Ignacio Terraza, en Pau Indiano del CSC va quedar segon i en Miguel Llorach del CAEI va acabar en tercer lloc.

En la categoria U17 el CAEI va tornar a ser el club protagonista. En Javier Real va aconseguir classificar-se primer, seguit per l’Ibon Lopez i en Jaime Canales que van quedar segon i tercer, respectivament.

Els campions de Catalunya absoluts van ser l’Ana Garriga i en Javier Soto del CSC. Mentre que l’Olivia Olona i en Marc Puig del CAEI van quedar segons i en Santi Mosteiro del CAEI va ser tercer.

Gorka Martinez - GKMPH
Gorka Martinez – GKMPH

 

Enllaços d’Interès

Classificacions generals (SBX)

Classificacions generals (SX)