Proclamats els podis del XVI Memorial Montse Corominas

De divendres a diumenge s’ha celebrat el XVI Memorial Montse Corominas a Baqueira Beret, competició pertanyent al circuit Audi quattro Cup – Copa Espanya d’Infantils I. Disputada aquesta 2ona fase, Samantha Mcclellan i Adrian Tortajada lideren la classificació del circuit.

Prop de 200 corredors de categoria Infantils I han disputat el XVI Memorial Montse Corominas a Baqueira Beret. Els dos Súper Gegants de divendres, el Gegant de dissabte i l’Eslàlom de diumenge eren proves puntuables per al circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup – Copa Espanya que organitza la RFEDI amb el suport d’Audi Espanya. Al llarg dels tres dies, les òptimes condicions de la neu, l’exigència dels traçats i, principalment, el bon estat de forma dels corredors han propiciat que s’hagi vist un gran nivell d’esquí a la pista Stadium de Beret. Sens dubte, un cap de setmana ple de competitivitat i emoció amb l’afegit que a 3.000 quilòmetres de distància l’Alex Puente i el Pol Carreras van disputar l’Eslàlom dels Jocs Olímpics de Sochi.

Samantha Mcclellan i Adrian Tortajada lideren la Copa Espanya

Després de les carreres disputades a Candanchú i Baqueira Beret, en dones ha passat a liderar el circuit Samantha Mcclellan (CAT) al aconseguir 500 dels 600 punts possibles i situar-se a dalt de la taula amb 685 punts, seguida de Pat Miquel (CAT) amb 622 i Ruth Sellas (CAT) amb 585. També cal destacar la quarta posició amb 560 punts de Carmela Olmo (CAT), qui divendres es va situar al capdavant, després del seu primer i tercer lloc als Super Gegants, i dissabte anava primera al Gegant abans de la seva caiguda i inoportuna lesió en la segona màniga. En homes, Adrian Tortajada (CAT) ha apuntalat el seu liderat en aquesta segona fase i ostenta 820 punts. Li segueixen Andres Trujillo (ARA) amb 740, que ha ascendit de la cinquena a la segona posició, i Mikel Linacisoro (ARA) amb 702 punts que ha descendit un graó a la classificació general però encara compta amb les proves finals que es disputaran a Aramon Formigal a principis d’abril per optar a repetir la victòria que va aconseguir la temporada passada en Copa Espanya.

Resultats II Fase Audi quattro Cup – Copa Espanya

Super Gegants
En el primer Super Gegant de divendres, Carmela Olmo (CAT) va guanyar amb un temps d’1:09.22. Norma Ugas (CAT) va ser segona després de marcar 1:12.01 i Amets Gerico (ARA) va quedar tercera amb un crono d’1:12.38. En el segon Súper Gegant es va imposar Samantha Mcclellan (CAT) amb un temps d’1:13.35, seguida de Clara Albert (CAT) que va marcar 1:13.92 i Carmela Olmo (CAT) que va finalitzar amb 1:14.08.
En homes es va adjudicar la victòria Isidre Sans (CAT) amb un temps d’1:10.99 seguit de Mikel Ergüin (ARA) qui va finalitzar segon en 1:11.18 i Andres Trujillo (ARA) que va acabar tercer amb 1:12.11. En el segon Super Gegant va ascendir a l’alt del podi Andrés Trujillo (ARA) amb un temps d’1:08.66, mentre Isidre Sans (CAT) va ser segon amb 1:10.66 i Adrian Tortajada (CAT) va ser tercer al marcar 1:11.75.

Gegant
En el Gegant de dissabte Samantha Mcclellan (CAT) es va imposar amb un temps total d’1:27.50. En segona posició es va situar Clara Albert (CAT) amb un temps d’1:29.58 i tercera va ser Mireia Vazquez (CAT) amb un temps d’1:30.28. En Homes Adrian Tortajada (CAT) va sortir victoriós amb un temps final d’1:28.47. Mikel Linacisoro (ARA) li va acompanyar en el segon graó del podi després de marcar 1:28.99 i tercer va ser Andres Trujillo (ARA) al parar el crono en 1:30.26.

Eslàlom
A l’Slàlom del diumenge Samantha Mcclellan (CAT) va repetir victòria amb un temps total d’1:24.42. Ruth Sellas (CAT) va quedar en segona posició després de marcar un temps d’1:30.12 i en el tercer graó del podi es va situar Elsa Maristany (CAT) amb un temps final d’1:31.21. En Homes Andres Trujillo (ARA) va tornar a guanyar amb un temps d’1:21.12. Segon va ser Adrian Tortajada (CAT) amb un crono d’1:21.40 i tercer va ser Arnau Casellas (CAT) amb un temps d’1:22.87.