Prop de 130 participants al 9è Trofeu Espot Esquí

Els dies 11 i 12 de gener Espot Esquí ha estat l’escenari de la 9a edició del Trofeu Espot Esquí, prova que ha obert el 22è Circuit Interclubs del calendari de 2014.

El primer dia de competició, dissabte dia 11, els esportistes de les categories U14, U16, Veterans A, U18 i U21 van disputar un Gegant a 1 mànega a la Pista Estadi que va deixar els següents resultats: En U14, van arribar primers Natalia Cubarsi del SCC i Patxi Terrades del CEMT. En U16, Clara Quingles del CANMC i Ton Consul del CAEI van ser els guanyadors com també ho van ser Marta Pesarrodona del CEMT i Javier Cardeñes del CSC en categoria Veterans A. El primer lloc del podi U18 va ser per Carla Albert del CEVA i Jan Sala de LMCE. Oscar Magdalena del CANMC es va dur el 1er lloc en la categoria U21.

El Trofeu Espot Esquí va continuar diumenge 12 de gener amb la celebració d’un Eslàlom també a la pista Estadi. En U14, l’esportista del SCC Natalia Cubarsi va tornar a guanyar en la cursa femenina, mentre que en la cursa masculina el Campió va ser Gonzalo Arango del CEAC. Sofia Adell del PC va ser la noia més ràpida de la categoria U16, juntament amb Albert Bisbe del CEAC, que va ser Campió en el podi masculí. Dels Veterans B, el més ràpid va ser Francesc Roca del SCC, mentre que Marta Pesarrodona del CEMT va tornar a proclamar-se guanyadora en Veterans A, juntament amb Jordi Selga del CANMC. Finalment, en la categories U18 Carla Albert del CEVA va repetir la 1era posició i la primera posició en homes va ser per Marc Relat del CANMC. Oscar Magdalena del CANMC es va dur el 1er lloc en la categoria U21.

Enllaços relacionats
Resultats 9è Trofeu Espot Esquí