Prop de 150 interclubs preparen el 10è Trofeu Espot Esquí

L’Espot Esquí Club organitza una prova més del 23è Circuit Interclubs d’esquí alpí, per a les categories Infantils, Júnior, Sènior i Veterans.

La propera cita del circuit català d’interclubs tindrà lloc a la pista Estadi de l’estació d’Espot Esquí el proper cap de setmana 7 i 8 de febrer. La cursa constarà de dos proves, un Gegant a una mànega el dissabte i un Eslàlom a dos mànegues el diumenge. 

Els campions del Gegant en la passada edició del Trofeu Espot Esquí, va obrir el circuit interclubs 2014, van ser Natalia Cubarsi (SCC) i Patxi Terrades (CEMT) en u14; Clara Quingles (CANMC) i Ton Consul (CAEI) en u16; Marta Pesarrodona (CEMT) i Javier Cardeñes (CSC) en Veterans A;Carla Albert (CEVA) i Jan Sala (LMCE) en u18 i Oscar Magdalena (CANMC) en u21. El campions d’Eslàlom van ser Natalia Cubarsi (SCC) i Gonzalo Arango (CEAC) en u14; Sofia Adell (PC) i Albert Bisbe (CEAC) en u16; Francesc Roca (SCC) en Veterans B: Marta Pesarrodona (CEMT) i Jordi Selga (CANMC) en Veterans A. Carla Albert (CEVA) i Marc Relat (CANMC) en u18 i Oscar Magdalena (CANMC) en u21.

Enllaços relacionats
Nota Informativa 10è Trofeu Espot Esquí