Prop de 200 Infantils es donen cita al XVI Memorial Montse Corominas


De divendres a diumenge se celebra la II fase de Copa Espanya – Audi quattro Cup de categoria Infantils I. E
l dissabte a la tarda tindrà lloc la festa de la neu al centre comercial de Val de Ruda (Baqueira 1.500)

Del 21 al 23 de febrer es disputa el XVI Memorial Montse Corominas del Club Esquí Val Aran (CEVA), competició pertanyent al circuit Audi quattro Cup – Copa Espanya. L’estació aranesa de Baquèira Beret acollirà, de divendres a diumenge, un Super Gegant, un Gegant i un Eslàlom en el Stadium de Beret des de primera hora del matí.

Prop de 200 corredors de categoria Infantils I, és a dir, de 12 a 14 anys, pugnaran per obtenir la classificació per a les finals de la Copa Espanya. Després de la primera fase disputada a Candanchú a principis de febrer, lideren el rànquing la catalana Pat Miquel en dames i el català Adrian Tortajada en homes, els quals tractaran de defensar el liderat. Així doncs, aquesta segona fase es presenta molt emocionant i s’auguren uns dies de competició trepidants.

Pendents de Sochi 2014

El dissabte 22 se celebra la prova d’Eslàlom als Jocs Olímpics de Sochi on competiran els espanyols Pol Carreras i Alex Puente, els qui no fa molt temps enrere disputaven carreres com el Memorial Montse Corominas. A dia d’avui, ells són els ídols de tots els joves d’Audi quattro Cup i és per això que tindrem un ull posat a Sochi a través d’una pantalla gegant per veure l’esdeveniment i animar-los.

Festa de la neu 

El mateix dissabte a la tarda se celebrarà la festa de la neu al centre comercial de Val de Ruda a les 17.30h, on es realitzarà la festa de lliurament de premis i hi haurà berenar, activitats i sorteigs de regals (Audi Driving Experience, vols a Alemanya per gentilesa de Lufthansa, material d’esquí…) per tots els presents. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Enllaços relacionats
Nota Informativa