Prop de 30 riders en la competició inaugural 3ra Pyrinean Freestyle Tour

Aquest dissabte 23 de novembre, i dins de les activitats previstes per al circuit de competicions de Snowboard i Freeski, s’ha dut a terme conjuntament entre la FCEH i la Federació Andorrana, una competició inaugural per donar la benvinguda a la 3ra Pyrinean Freesyle Tour 2013 – 2014.

La prova, no puntuable per a la lliga d’aquesta temporada, va tenir lloc a la instal·lació 360º EXTREMCentre Freestyle Indoor d’Andorra. Els riders participants de Freeski i Snowboard van poder mostrar els seus trucs i han estat els protagonistes d’aquesta primera competició inaugural de la temporada. Alex Martín, responsable d’activitat de Freeski i Surf de neu de la FCEH, assegura que aquesta ha estat una molt bona manera de començar la temporada ja que ‘la competició va tenir un bon molt funcionament i vam gaudir d’un gran ambient entre els participants’.

Van participar-hi prop de 30 riders de diferents categories i de clubs diferents de Catalunya i d’Andorra i durant l’acte es va aprofitar per fer entrega dels premis als guanyadors de la 2ona Lliga Pirenenca de Snowboard i Freeski de la temporada 2012-13.

La competició ha estat organitzada per l’Esquí Club d’Andorra (ACA) i 360º Extrem, amb la col·laboració de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH). La propera prova del circuit Pyrinean Freestyle Tor 2013-2014 serà el Campionat de Catalunya Big Air Open que tindrà lloc a La Molina el proper 1 de febrer.

Enllaços relacionats
Resultats 3era Pyrinean Freestyle Tour 2013-2014