Prop de 300 Alevins I i II a punt per rebre el 19è Picarol de Neu

Masella acollirà la 19a edició del Picarol de Neu organitzada pel Club d’Esquí Terrassa i amb la presència especial de Rodi Motor Service, empresa col·laboradora de la FCEH. 

El proper dissabte 7 de febrer les categories u10 i u12 es reuniran a Masella per disputar la 19a edició del tradicional Picarol de Neu adreçada als Alevins I i II de les demarcacions territorials de Girona i Barcelona. 

La pista Devallada reunirà als prop de 300 petits esquiadors que disputaran el Gegant del Picarol a una mànega. Els guanyadors de la passada edició del Picarol de Neu van ser Georgina Tarrago (CET) i Roger Segura (CANMC) en U10 i Jana Suau (GRAN) i Conrad Saster (GRAN) en u12.  

Aquesta edició del Picarol de Neu comptarà amb la presència especial del grup Rodi Motor Service, empresa distribuïdora de pneumàtics Michelin que col·labora amb la FCEH. Rodi decorarà la competició i oferirà petits obsequis als assistents a la cursa. 

Més de 100 Alevins al 11è Trofeu Floquet de neu a Espot

Pel que fa als Alevins de les demarcacions territorials de Lleida i Tarragona, es reuniran el mateix dissabte 7 de febrer a l’estació d’ Espot amb la celebració de la 11a edició del Floquet de neu. El Trofeu, organitzat pel Espot Esquí Club, constarà també d’un Gegant a una sola mànega. Es tracta d’una prova que se celebra conjuntament amb la competició del circuit interclubs Trofeu Espot Esquí i, per aquest motiu, l’ordre de sortida serà: primer els alevins i seguidament la resta de categories.

Enllaços relacionats
Nota Informativa 19è Picarol de Neu
Nota Informativa 11è Floquet de Neu