Prop de 300 corredors disputaran el Cargol de Neu i el Mem. Chichu Tauler

El dissabte 15 i el diumenge 16 de març prop de 300 corredors disputaran el Trofeu Cargol de Neu i el Memorial Chichu Tauler, curses pertanyents al circuit d’esquí alpí de base Audi quattro Cup.

Arriba el tram final de la temporada de competicions de categoria Alevins amb un dels caps de setmana més esperats, la doble cita a Masella i Grandvalira. El dissabte 15 de març es celebrarà la 21a edició del Trofeu Cargol de Neu a l’estació gironina i a l’endemà es disputarà el 18è Memorial Chichu Tauler a l’estació andorrana, ambdues curses pertanyen a l’Audi Quattro Cup, el circuit oficial d’esquí alpí de base dins del calendari de competicions de la FCEH i la RFEDI.

Prop de 300 esquiadors de vuit a dotze anys dels principals clubs d’esquí del Pirineu català, andorrà i també de la resta d’Espanya participaran a les competicions. Dissabte, la cursa que organitza any rere any el Club Alpí Nuria Masella Cerdanya (CANMC), consistirà en un Gegant que tindrà lloc a la pista Davallada i diumenge el Club Esquí UEC Mataró – Granollers (UEC-GRAN) organitzarà una Combirace al circuit d’esquí cross de Pas de la Casa. Els dos dies les curses començaran a les 10.00 hores.

En bona companyia durant la competició
Les jornades es preveuen que discorrin en un ambient festiu on tant corredors i entrenadors com pares i visitants seran partícips de l’emoció que es viu a les curses. A més, tots els esquiadors i públic que s’apropin a la competició de Masella podran gaudir del village que es situarà a la mateixa arribada. Un desplegament de música, snacks i begudes estableixen una zona d’oci a peu de pistes perquè tots els presents gaudeixin de l’experiència Audi quattro Cup.

Festa de la neu
I per a major entreteniment, el dissabte a les 17.30 hores es farà la denominada festa de la neu al Palau d’Esports i Congressos d’Alp on es realitzarà el lliurament de premis del Gegant i hi haurà berenar, activitats, drive test per provar la tracció quattro i un sorteig de regals per a tots els presents. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa Cargol de Neu
Nota Informativa Memorial Chichu Tauler