Prop de 350 incrits en el 17è Trofeu Amics de Montgarri

L’estació de Baqueira Beret acollirà aquest cap de setmana una nova cursa del circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup de categoria Alevins I i II, per a nens i nenes de 8 a 12 anys.

El tradicional trofeu Amics de Montgarri, que celebra la seva 17a edició i ho organitza el Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI) juntament amb la FCEH, congregarà a tres-centes cinquanta joves promeses dels principals clubs del país. Les proves s’iniciaran a les 10.00 hores i tindran lloc a l’Stadium de competició de Beret, que presenta un estat immillorable després de les últimes nevades. El dissabte 1 se celebrarà un Gegant per als Alevins I i un Eslàlom amb pals curts per als Alevins II, una de les novetats d’aquesta temporada ja que fins ara només es competia en aquesta modalitat a partir de categoria Infantil. El segon dia de competició, el diumenge 2, tots correran un Súper Gegant, la modalitat més veloç.

Les jornades es preveuen que discorrin en un ambient festiu on tant corredors i entrenadors com els pares i visitants seran partícips de l’emoció que es viu a les curses. I per a major entreteniment, el dissabte es farà la denominada festa de la neu al pavelló d’esports de Vielha (Av. Garona, 33) on es realitzarà una desfilada de tots els clubs i es procedirà al lliurament de premis del Gegant i l’Eslàlom. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa