Prop de 40 fondistes de la FCEH als Campionats d’Espanya de Linza

Un grup de fins a 37 fondistes pertanyents a diferents clubs catalans han estat seleccionats per competir als Campionats estatals de la disciplina.  

Del 18 al 22 de març a la localitat aragonesa de Linza se celebren els Campionats d’Espanya Absoluts, Cadets i Infantils 2015 d’esquí de fons amb la participació de 37 fondistes de la FCEH pertanyents a set clubs catalans. 

El seleccionats catalans han estat, Marc Vidal, Lydia Iglesias, Maria Iglesias i Marc Perez de l’ANEC; Miquel Auladell Visa, Mario Parodi, Bernat Galceran, Martí Forcada, Jaume Forcada, Rita Auladell i Queralt Gamisans del PEC; Julen Armendariz, Carola Vila, Cesc Collel, Bernat Gabarró, Berta Morral, Sadurní Betriu, Laura Orgué, Jaume Pueyo i Jordi Majoral del CEFUC; Gral Sellés, Maria Sellés, Pepa Garcia, Lola García, Bernat Sellés, Jana Sellés, Roc Vilaró i Martín Morales del BELLVER; Paula Martínez, Pol Riu, Oscar Jorba, Claustre Montaner, Álvaro Díez del CENA; Marta Moreno, Roger Espinet i Marta Cester del CAEI i Rubèn Caseny del MAC. 

La passada edició dels Campionats d’Espanya Absoluts va tenir lloc a Candanchú i va comptar amb la participació de 41 esportistes catalans. El medaller català es va tancar amb 20 ors, 17 argents i 12 bronzes. En total, la FCEH va aplegar 49 medalles, 12 més que les aconseguides l’any 2013, quan ja va ser la federació esportiva líder de la classificació.