Prop de 40 patinadors de rodes a l’stage de tecnificació de Jaca

Va començar ahir a la pista de gel de Jaca i clourà el dissabte día 12 amb una competició.

Participants d’arreu d’Espanya

La pista de gel de Jaca acull des d’ahir l’stage de tecnificació de Patinatge de Velocitat o Short Track organitzat per la FCEH. A banda dels patinad@rs que formant part del Centre de Tecnificació de Short Track català i per tant també del Club Barcelona Short Track, una desena dels participants són vinguts d’arreu de la geografía espanyola (Madrid, Valencia, Castelló i Saragossa), que han volgut viure l’experiencia d’aquesta disciplina d’esports d’hivern a Catalunya. 

Jornades intenses en sec i al gel

La jornada és molt complerta i comprèn una hora i mitja de tècnica en sec, anomenada off-ice, més 3 hores d’entrenament en gel. Dissabte quan finalitzi l’stage es realitzarà una petita competició per veure de primera mà l’evolució dels patinadors.

Catalunya, un model a seguir

Dins l’stage, també es trova integrat el Sr. Diego Andrés Moreno, entrenador colombià de patinatge de velocitat en rodes, que ha volgut veure de primera mà de quina manera s’està desenvolupant aquest esport a casa nostra amb tanta rapidesa i tant bons resultats. Colombia és la gran potencia mundial en patinatge de velocitat sobre rodes i el Sr. Diego ha vingut a veure l’stage per intentar importar el mòdel al seu país.

Enllaços relacionats
Galeria d’imatges