Prop de 40 podis catalans a la Copa Internacional Ciutat de Barcelona

Durant els dies 2, 3 i 4 de maig, el FC Barcelona i la FCEH van organitzar la celebració de la Copa Internacional Ciutat de Barcelona Open que va tenir lloc a la pista de gel del FC Barcelona. 

Més de 150 patinadors i patinadores provinents dels clubs catalans CEGVA, FCB i CEPAP van prendre part de la Copa Internacional Ciutat de Barcelona Open i puntuable per a la Lliga Catalana 2013-2014.  La prova, adreçada a totes les categories de patinatge artístic, tant autonòmiques A i B com nacionals, així com la modalitat de ballet sobre gel en totes les seves categories, va donar el tret de sortida el passat dia 2 de maig a la pista de gel del FC Barcelona on es van anar disputant progressivament les competicions en totes les categories fins el dia 4 de maig inclòs. 

L’actuació dels patinadors i patinadores de clubs catalans en aquest torneig internacional ha estat destacada per la consecució de prop de 40 podis assolits entre totes les categories. En Cadet femení, Leire España (CEGVA) va dominar el podi seguida de les seves companyes de club Irene Moreno (2ona) i Marta Tetas (3era). El podi de Veterans també el va dominar el patinador del CEGVA Julien Levacher, mentre que el podi Júnior ISU va ser liderat per Ton Consul i Irene Manau del FC Barcelona. Júlia Ribas del mateix club i Maeva Gallarda del Puigcerdà van completar el podi femení com a 2ona i 3era classificada. També 1era de la seva categoria Escola va ser Júlia Rodriguez del FC Barcelona, seguida de Berta Guinovart del mateix club i Naia España del CEGVA. En categoria Aleví destacar al Campió Xavier Rodriguez del FC Barcelona que va assolir la 1era posició masculina mentre que Iria González del FC Barcelona i Ares Capdevila del CEGVA  es van dur la 2ona i la 3era posició respectivament. Posicions de liderat van assolir també els patinadors Martí Alonso (CEGVA) i Ingrid Amadoz (FC Barcelona) en categoria Debutant, femenina, seguida de Chloe de Wrobel i Alba Riera (FC Barcelona). Arnau Joly i Anna Royo van ser els millors homes Debutants, mentre que Marta Joly va fer 2ona en femení i Eric Alis del Puigcerdà 3er en masculí. Lucía Sánchez del CEGVA va aconseguir la 2ona posició en Debs A. 

En Sènior Júnior, Marta López del CEGVA i Ona Fernández del Puigcerdà es van dur la 2ona i la 3era plaça, mentre que en Sènior Masculí el1er i 2on classificat van ser del FC Barcelona, Mart Tort (1er) i Alex Treserres (2on). La categoria Segona va comptar amb la 2ona posició d’Alez Abad del FC Barcelona i al 3er lloc del podi Infantil va pujar Anna Xiao del FC Barcelona. Aleix Gabara del FC Barcelona es va proclamar campió en Advanced Novice masculí i Alexandru Illici del CEGVA va ser 3er, mentre que Maria Rodriguez i Marta Guinovart del FC Barcelona van ser 2ona i 3era a la categoría de Advanced Novice femení. Finalment, en la competició per parelles, van pujar al podi Mónica Carratalá i Ton Cónsul del FC Barcelona com a Campions en Advanced Novice i Georgina Serrallach i Alexandru Ilici del CEGVA, com a Sots Campions en Basic Novice.