Prop de 60 múixers protagonistes del Campionat de Catalunya sobre neu

El club esportiu Gos Àrtic de la FCEH organitza el proper cap de setmana el Campionat de Catalunya de Múixing sobre neu a Port Ainé. 

El proper cap de setmana 23 i 24 de gener el Campionat de Catalunya de Múixing sobre neu arribarà a Port Ainé en la seva segona edició. Els millors múixers i gossos tornaran a l’estació per participar en aquest Campionat, puntuable per a la 22a Lliga Catalana de Múixing i alhora segona prova Gos Àrtic en les diferents modalitats. La prova, oberta a nivell estatal, arrencarà dissabte a les 18.45 h amb la sortida nocturna de la primera de les proves i diumenge a les 8.00 h serà la prova diürna.

Hi prendran part múixers coneguts a casa nostra com ara Òlga Álvarez, medalla de bronze al Campionat del Món celebrat a Bristol (Canadà) el passat mes d’octubre, Javier Torres, Daniel Artero, Angel de las Heras, Francisco Justícia, Toni Ferre, Leire Fernández, Victor Carrasco, Lázaro Martinez, Oscar Lapeña, i molts altres, que ja han assolit podis catalans i estatals en altres edicions i també en Campionats sobre terra. (Veure els podis del Campionat de Catalunya Múixing Terra a Santpedor) 

Aquesta temporada els clubs de múixing i la FCEH arriben a la 22a de la Lliga Catalana de múixing. Fa molts anys aquesta disciplina esportiva es practica al nostre país, i anys enrere tenia molta afluència de practicants, sobretot quan van arribar les races nòrdiques al nostre país i també gràcies a les lectures dels llibres de Jack London com “Ullal Blanc”. Uns quants intrèpids van començar amb aquest esport i estil de vida i molts altres els van seguir. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa