Prop de 60 participants al Campionat d’Espanya de Trineu sobre neu

Aquest cap de setmana, els dies 10 i 11 de març, Baqueira Beret acull el Campionat d’Espanya de Trineus sobre neu amb una doble jornada amb 60 participants. Els millors múixers espanyols d’aquesta modalitat es donaran cita al Pla de Beret que enguany será l’escenari d’una nova edició d’aquest Campionat d’Espanya de Mushing Neu, Grand Premi Advance.

La prova es disputarà a la modalitat de contrarellotge, sortint els esportistes amb intervals d’1 o 2 minuts per cobrir un recorregut d’entre 8 i 12 quilòmetres (en funció de la qualitat de la neu). La majoria dels participants competiran en alguna de les modalitats de trineu, com els vigents campions Francesc Vallespí, Albert Graus, Jesús Raigoso o Lázaro Martínez. També estaran en competició altres múixers destacats, com el navarrès Iker Ozcoidi, subcampió de Pirena Advance 2012. En l’apartat de skijoring, destacar la presència de Ramon Armengol o alguns dels participants de l’última Pirena: Marta Bosch, Louise Brown, Miguel Ángel Franco o Ivan Port.  

Esport, esforç i sintonia entre home i gos són alguns dels al·licients del Campionat d’Espanya de Trineu sobre neu, cita ineludible per a aquells que vulguin participar posteriorment representant a la Federació Espanyola en Campionats Europeus o Mundials.

Programa

Dissabte 10:

De 9.30 hores a 12.30 hores 

Diumenge 11:

9.00 hores a  12.00 hores

Per veure la nota informativa de la prova cliqueu aquí