Puigcerdà Pànxing Màsters líder provisional de la Lliga Catalana

13 són els equips que s’han inscrits en aquesta 11a edició del circuit de cúrling català

El passat diumenge 8 de novembre va donar el tret de sortida la 11a edició de la Lliga Catalana de Cúrling a Puigcerdà amb un elenc de tretze equips participants que van disputar la primera de les cinc jornades que, aquest any, es tornaran a celebrar totes a Puigcerdà. 

La jornada va arrencar diumenge a partir de les 9:00 h del matí amb les tres primeres rondes de partits d’aquesta edició. En la primera d’aquestes rondes els equips guanyadors van ser Puigcerdà Pànxing Màsters, Puigcerdà Divines, Barcelona CC Red, Sporting L’Olla Carlos i CEVA B. En la segona ronda els equips victoriosos van ser Sporting L’Olla Carlos, Sportin l’Olla Cyril, Puigcerdà Pànxing Júniors, Barcelona CC Red i Puigcerdà Pànxing Màsters. Finalment, la tercera ronda va donar la victòria als equips de Barcelona CC Red, CEVA B, Puigcerdà Pànxing Màsters i Puigcerdà Pànxing Júniors. Barcelona CC Black i CC Green van quedar empatats. 

Classificació provisional – jornada 1- 

1. Puigcerdà Pànxing Masters
2. Barcelona Red
3. CEVA B
4. Puigcerdà Pànxing Júniors
5. Sporting l’Olla Carlos
6. Puigcerdà Pànxing Divines
7. Sporting l’Olla Cyril
8. Barcelona Black
9. Barcelona Green
10. Puigcerdà Pànxing Les Nenis
11.Club Esquí Berguedà
12. The Walking Stone
13. CEVA A 

Jornades

1a jornada: 8 de novembre
2a jornada: 13 de desembre
3a jornada: 24 de gener
4a jornada: 21 de febrer
5a jornada: (pendent)

Enguany la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH) ha creat 2 competicions noves. D’una banda la Lliga Espanyola, on s’enfrontaran els 3 primers equips classificats d’aquesta 11a Lliga Catalana i els 3 primers equips classificats de la Liga Norte-Sur. D’altra banda ha creat la Copa Espanya, on s’enfrontaran del 4t al 6è classificat de la Lliga Catalana i de la Liga Norte-Sur.

Enllaços relacionats
Resultats 1a jornada
Calendari de partits