Puigcerdà Rosta es proclama Campió de la Lliga Catalana

El diumenge 9 de febrer s’ha celebrat la darrera jornada de la Lliga Catalana de Cúrling a la pista del CP Puigcerdà, on s’ha conegut el Campió de Catalunya, el Puigcerdà Rosta. Ha estat la Lliga amb més nombre de participants Júniors.

A les portes de disputar-se la jornada final de la Lliga, el Puigcerdà Rosta era l’únic equip que depenia d’ell mateix per proclamar-se campió si guanyava el seu partit contra el Ceva Oço, ja que en cas de derrota de l’equip puigcerdanenc, el Sp. Olla Carlos i Ceva Oço també podrien proclamar-se campions. Finalment, el Puigcerdà Rosta va assegurar-se el títol de Campió guanyant al Ceva Oço per 6 a 5, equip que va perdre la seva 3era plaça de la classificació provisional per baixar a la 4a i quedar fora de les posicions de podi. Pel que fa al títol de Sots Campió de Lliga, va ser per l’Sporting Olla Carlos després de guanyar el partit contra el CE Berguedà per 12 a 2 i el partit contra el Barcelona CC Red per 6 a 4, equip que es va adjudicar el tercer lloc del podi.

‘La valoració d’aquesta Lliga Catalana 2013-2014 és que ha estat un èxit. Ha anat molt bé i el nivell dels equips ha estat molt alt‘. Afirma Carles de Moxó, Cap de Comitè de Cúrling de la FCEH, qui destaca  com a fet negatiu la desqualificació del Barcelona CC Blue després de no presentar-se a la 3a jornada.  Carles remarca que aquesta Lliga ha esta especial per diversos motius: feia molts anys que no participava un club nou i ha estat la Lliga amb més nombre de participants Júniors, fet molt important ja que ells són la base del cúrling català’.  


Classificació Final

1. Puigcerdà Rosta
2. Sporting l’Olla Carlos
3. Barcelona CC Red
4. CEVA Oço
5. Sporting l’Olla Cyril
6. Barcelona CC Black
7. Puigcerdà Trumfes
8. Puigcerdà Trinxat
9. CE Berguedà
10. Puigcerdà Cols
11. Barcelona CC Blue (desqualificat)