Quatre patinadors catalans participen al Lombardia Trophy 2013

Els patinadors catalans Íngrid Riera, María Rodriguez, Ton Consul i Aleix Gabara prendran part aquesta setmana al Lombardia Trophy 2013, una competició que es torna a disputar un any més a la localitat de Sesto San Giovanni (Milano) Itàlia, del 19 al 22 Setembre, i que l’any passat ens va deixar 2 podis catalans: 2on lloc d’Aleix Gabara (FC Barcelona)  i 3er de Thomas Llorenç (CEGVA).

La convocatòria de patinadors espanyols per aquesta nova edició del Lombardia Trophy 2013 la formen Javier Raya, Felip Montoya, Ton Cònsul, Aleix Gabara (sotscampió Novice al Lombardia Trophy 2012) , María Rodríguez, Ingrid Riera, Maria Martínez (campiona Novice al Lombardia Trophy 2012), Belén Álvarez, Valentina Matos, Marta Martín, Ernesto Martínez, Paula Monge, Laura Barquero i la parella d’Aritz Maestu i Veronika Grigoreva.

Aquest any, a la ciutat italiana de San Giovani, s’espera la participació de 160 patinadors de 26 nacionalitats diferents. Aquest trofeu és sens dubte una valuosa oportunitat de veure un esdeveniment únic de patinatge sobre gel en les categories Novice, Novice Advanced, Júnior i Sènior.  

Enllaços relacionats:

Programa Lombardia Trophy 2013